Torna

Museu de l'Educació de les Illes Balears

 

serral1esc.jpgserral3esc.JPGserral4esc.jpgserral2esc.JPG

 

L’exposició “Vida i natura al Serral”, organitzada pel Serral de Ses Monges, l’AMEIB i l’Ajuntament d’Inca, es presenta a l’aula de natura del mateix Serral de Ses Monges des de dia 15 de gener fins a finals del mes de juny.

La mostra contempla llavors i plantes que es conreen a aquest indret emblemàtic d’Inca, així com distints tipus de substrats i terra que es troben al lloc.

La mostra es complementa amb una col·lecció de làmines i pòsters, alguns d’ells molt antics i d’un gran valor, relacionats amb el món de la fauna i de la flora i que corresponen al fons de l’Arxiu-Museu de l’Educació de les Illes Balears.

El Serral és un espai obert de la natura que es troba a la zona del Convent de les monges jerònimes o monges tancades i hi trobam espais com horts ecològics, cultius propis de la zona del Raiguer, hivernacle, zona recreativa que permet dinar o berenar...

L’espai del Serral conjuntament amb aquesta exposició pot ser visitat pels escolars d’Inca i dels centres educatius de qualsevol altre municipi de Mallorca, que tenguin interès en conèixer aspectes relacionats amb la natura.

La visita guiada dura, aproximadament, una hora i mitja, i es realitza al llarg dels matins. Els centres interessats poden contactar amb Miquel Picó al 625084401, amb Kiko Medina 871911743, fmedina@incaciutat.com o bé al 971504279, ameib@dgoifp.caib.es (AMEIB).

 

Vídeo de la inauguració: http://www.youtube.com/watch?v=3ZieBs7Hy0I