NOVETATS

 

ACTIVITATS DE

LLEURE EDUCATIU

ASSOCIACIONISME

I CENS D'ENTITATS

Hi pots trobar la documentació i la normativa que regula les activitats de lleure educatiu infantil i juvenil dedicades a fomentar la participació social, la diversió, la formació o el descans.

Blanc

Tot allò que tracta sobre el món de les associacions, així com la seva inscripció en el cens d'entitats juvenils per poder accedir a subvencions.

CARNETS I

DIPLOMES

CENS D'INSTAL·LACIONS INFANTILS I JUVENILS

Hi pots trobar la documentació i la normativa que regula l'expedició dels carnets i dels diplomes de monitors i de directors de temps lliure.

Blanc Hi pots trobar la documentació i la normativa que regula les instal·lacions infantils i juvenils a l'àmbit de les Illes Balears i la seva inscripció al cens.

ESCOLES DE

FORMACIÓ

PROGRAMES

EUROPEUS

Podràs informar-te de quins requisits han de reunir les escoles d'educació en el temps lliure infantil i juvenil, consultar el cens d'escoles reconegudes a les Illes Balears i conèixer la normativa d'aplicació.

Blanc

Ho vols saber tot dels programes per a joves finançats amb fons europeus? Entra i descobriràs totes les convocatòries, accions i recursos que et puguin interessar.

SUBVENCIONS

I AJUDES

TOT SOBRE EL

VOLUNTARIAT

Informació sobre subvencions i ajudes tramitades des del Servei de Joventut.

Trobaràs tot el que t'interessa saber sobre el voluntariat, inclòs el voluntariat europeu.

CONSELL DE

LA JOVENTUT

T'INTERESSA,

ÉS PER A TU!

Recull informació del Consell de la Joventut de les Illes Balears.

Novetats i notícies i tota aquella informació que pugui ser d'especial interès per als joves.