Ambaixades per al Diàleg de la Joventut

desc_Foto_embajadores_ix-ciclo-cuadrada.jpg

El Consell de la Joventut d'Espanya (CJE) i l'Institut de la Joventut (INJUVE) llancen la convocatòria per formar part de les Ambaixades per al Diàleg amb la Joventut durant el 2022 i la primera meitat del 2023. L'objectiu és aconseguir que les persones joves, entre 14 i 29 anys, s'impliquin en aquest procés, amb el propòsit que a totes i cadascuna de les comunitats i ciutats autònomes hi hagi espais que promoguin la iniciativa de Diàleg amb la Joventut. Les Ambaixades són les encarregades de coordinar la realització de les accions del cicle, animant altres persones joves, entitats juvenils i institucions a participar-hi.

Les Ambaixades per al Diàleg amb la Joventut són estructures compostes per persones joves que ajuden que es duguin a terme processos de diàleg entre joves i responsables de la presa de decisions a nivell local i autonòmic, implementant el programa territorialment en col·laboració amb el NWG (Grup Nacional de Treball), els Consells de Joventut locals i autonòmics, les Direccions Generals de Joventut i altres entitats.

Trobaràs tota la informació per poder involucrar-te en aquesta interessant iniciativa, a la web del Diàleg amb la Joventut ia les xarxes socials: #DialogoJuventud #EUYouthDialogue.

Per inscriure's cal emplenar aquest formulari fins el dia 31 de gener de 2022

Enllaç: Web Diálogo con la juventud.