Torna

Servei de Joventut

Cabecera_V2.jpg

CONSULTAU LES MESURES APLICABLES CONTRA LA COVID 19 EN ELS ÀMBITS DE LA JOVENTUT I EL LLEURE

temps lliure

Blanc

cens

Hi pots trobar la documentació i la normativa que regula les activitats de temps lliure infantil i juvenil dedicades a fomentar la participació social, la diversió, la formació o el descans.

Blanc

Tot allò que tracta sobre el món de les associacions, així com la seva inscripció en el cens d'entitats juvenils per poder accedir a subvencions.

carnets

cens instal·lacions juvenils

Hi pots trobar la documentació i la normativa que regula l'expedició dels carnets i dels diplomes de monitors i de directors de temps lliure.

Blanc Hi pots trobar la documentació i la normativa que regula les instal·lacions juvenils a l'àmbit de les Illes Balears i la seva inscripció al cens.

escoles

europa

Podràs informar-te de quins requisits han de reunir les escoles d'educació en el temps lliure infantil i juvenil, consultar el cens d'escoles reconegudes a les Illes Balears i conèixer la normativa d'aplicació.

Blanc

Ho vols saber tot dels programes per a joves finançats amb fons europeus? Entra i descobriràs totes les convocatòries, accions i recursos que et puguin interessar.

subvencions

voluntariat

La informació de les subvencions i ajudes que el Servei de Joventut ofereix.

Trobaràs tot el que t'interessa saber sobre el voluntariat, inclòs el voluntariat europeu.

interessa

Recull informació del Consell de la Joventut de les Illes Balears.

Novetats i notícies i tota aquella informació que pugui ser d'especial interès per als joves.