Torna

Museu de l'Educació de les Illes Balears

EXPOSICIÓ I CONFERÈNCIA

Aquest divendres, l’AMEIB (Arxiu-Museu de l’Educació de les Illes Balears) juntament amb l’Ajuntament de Sencelles i l’Associació de la Tercera Edat inaugurarà l’exposició “L’escola d’ahir” al local de l’esmentada associació.

L’acte començarà a les 19’30 hores i es completarà amb una conferència-xerrada sobre “Bartomeu Vallés Oliver. Uns apunts personals i pedagògics”. Cal assenyalar que Bartomeu Vallés, que morí fa uns mesos, fou batle i mestre; així com director de l’escola del municipi de Sencelles.

L’exposició romandrà oberta fins dia 18, jornada de Fira a Sencelles, i anirà acompanyada d’una exposició de fotos antigues.

sencelles1.JPG

Divendres, 9 de maig de 2014, l’AMEIB (Arxiu-Museu de l’Educació de les Illes Balears) juntament amb l’Ajuntament de Sencelles i l’Associació de la Tercera Edat inaugurà l’exposició “L’escola d’ahir”, al local de l’esmentada associació.

L’acte començà a les 19’30 hores i es completà amb una conferència-xerrada sobre “Bartomeu Vallés Oliver. Uns apunts personals i pedagògics”, a càrrec dels membres de l’AMEIB, Jaume Soler, Joan Cánovas i Antoni Aulí.


sencelles2.JPG
Cal assenyalar que Bartomeu Vallés, que morí fa uns mesos, fou batle, mestre durant més de quaranta anys al municipi; així com director de l’escola de Sencelles, una persona de gran rellevància social al poble.

L’exposició romandrà oberta fins dia 18, jornada de Fira a Sencelles, i va acompanyada d’una exposició de fotos antigues. També, estan previstes visites guiades als escolars de Ca’n Bril.

 

sencelles3.JPG