“L’ESCOLA D’UN TEMPS” A FELANITX


Amb la presència del batle, Gabriel Tauler, i distints regidors tingué lloc divendres, la inauguració de l’exposició “L’escola d’un temps” que aquests dies es presenta dins el marc de la Fira del Pebre Bord a Felanitx, l’Arxiu-Museu de l’Educació de les Illes Balears.

La mostra podrà ser visitada fins al 15 de novembre a l’antiga Estació Enològica, en horari de matí de dilluns a divendres i els dilluns i dimarts, els capvespres.

A “L’escola d’un temps” es mostren com eren una aula de la República i una aula de l’escola del franquisme; amb els seus símbols propis.

 

A l’exposició, també s’hi poden veure maletes de cartró, les sabates “gorila” i la pilota verda que l’acompanyava, mapes, materials didàctics elaborats pels mestres...

Altres peces exposades que destaquen són l’aparell que podríem denominar com l’antecedent dels actuals “power point” i que està datat a finals del segle XIX, un àbac de peu dels anys trenta, un quadern de classe d’una alumna de l’Escola Normal de Mestres de la mateixa època...

Durant el període d’obertura de l’exposició estan previstes diverses visites guiades a alumnes de les escoles de Felanitx.

 

Felanitx1_micro.JPGFelanitx2_micro.JPGFelanitx3_micro.JPGFelanitx4_micro.JPG