Viu la cultura

La Conselleria de Turisme, Cultura i Esports a través de la Direcció General de Cultura, posa a la disposició dels centres educatius de les Illes Balears la nova oferta d’activitats didàctiques del programa «Viu la cultura» per al curs 23-24.

La Conselleria de Turisme, Cultura i Esports, marca entre els seus objectius mantenir i incrementar les accions per donar accés a la cultura, en tots els seus àmbits (patrimoni cultural i immaterial de les Illes Balears, patrimoni, patrimoni artístic, patrimoni natural, teatre, música, cinema i audiovisuals etc.) especialment infants i joves, amb un vessant formatiu.

Una manera de poder aconseguir aquest objectius és a través del programa d’activitats didàctiques i culturals “Viu la Cultura”, tota una oferta d’activitats culturals variada i de qualitat i per tal de fomentar les diverses manifestacions de la nostra cultura.

La proposta s’ha revisat i s’ha actualitzat amb noves activitats que permeten que tant el professorat com l’alumnat dels centres docents de les Illes Balears, puguin disposar d’una selecció variada d’aspectes diversos de la nostra cultura a través de tallers, de conferències, d’itineraris, de concerts didàctics, de representacions teatrals, de xerrades d’escriptors o d’altres activitats.

Es pot consultar tota l’oferta del curs 2023-2024 a la web http://www.viulacultura.com i fer la sol·licitud de les activitats.


Presentació de propostes per a l’oferta didàctica de «Viu la cultura» (Curs 2023-2024) Termini finalitzat el 31/05/23

Annex 1 - Sol·licitud