Torna

Departament de Cultura

Viu la cultura

Presentació de propostes per a l’oferta didàctica de “Viu la cultura” (Curs 2021-2022 (del 2 al 15 de juny de 2021))

La Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, marca entre els seus objectius i dins el projecte de Foment de la Cultura i del Patrimoni de les Illes Balears, mantenir i incrementar les accions per donar accés a la cultura, en tots els seus àmbits (patrimoni cultural i immaterial de les Illes Balears, patrimoni i memòria històrica, patrimoni artístic, patrimoni natural, teatre, música, cinema i audiovisuals etc.) a tota la ciutadania, especialment infants i joves, amb un vessant formatiu.

Una manera de poder aconseguir aquest objectius és a través del programa d’activitats didàctiques i culturals “Viu la Cultura”, el qual posa a l’abast de la ciutadania, i especialment de la comunitat educativa, tota una oferta d’activitats culturals variada i de qualitat.

Per donar continuïtat a la proposta del programa “Viu la cultura”  ara s’obri el termini per la presentació de propostes educatives que s’inclouran dins el programa didàctic, per tal de fomentar les diverses manifestacions de la nostra cultura.

El termini de la presentació de propostes és des de la data de publicació d’aquest document a la pàgina web de la Direcció General de Cultura fins al 15 de juny de 2021 (ambdós inclosos).

No es valorarà cap projecte del qual no s’hagi fet el registre previ de la sol·licitud acompanyada de tota la documentació sol·licitada i dins el terminis establerts.

Bases

Per consultar el programa 20-21  CLICAU DAMUNT LA IMATGE