Torna

Procés d'Escolarització Curs 2017-2018

Presentació de Sol·licituds

 

Procés d'admissió per a Batxillerat 

La presentació de sol·licituds per participar al procés d'admissió per a Batxillerat es pot realitzar del 26 al 30 de juny de 2017 (ambdós inclosos) i es pot formalitzar tant telemàticament com en paper.

A continuació trobareu dos tràmits telemàtics diferents:

  • Cas 1: Alumnes que ja tenen aprovat el 4t ESO al mes de juny o que estan pendents d'homologació i que ja han tramitat la corresponent sol·licitud d'homologació.
  • Cas 2: Alumnes que estan pendents dels exàmens de setembre per sabre si tendran els requisits, o que estan pendents d'homologació i encara no han pogut tramitar la corresponent sol·licitud d'homologació, la qual serà obligatori presentar dia 7 de setembre com a màxim al centre escollit en primera opció. 

La sol·licitud en paper és la mateixa per ambdós casos i s'hi ha d'indicar quina és la situació de l'alumne.

 

 

 

Important: Una vegada realitzat el tràmit telemàtic s'ha d'imprimir la sol·licitud generada i entregar-la al centre escollit en primera opció juntament amb la documentació indicada a la sol·licitud.

 

Novetat: A la sol·licitud presencial també és possible marcar consultes del barem perquè es facin automàtiques. Consulteu l'imprès de sol·licitud i la normativa per conèixer la relació de criteris que es poden consultar telemàticament.