Torna

Xarxa Natura 2000

II Taula de Custòdia Marina de Formentera


La segona trobada de la Taula de Custòdia Marina del Pla de Gestió de la Xarxa Natura 2000 de Formentera, es celebrà el 19 d'abril de 2023 a l'Escola de vela de Formentera. Fou organitzada pel GEN-GOB en col·laboració amb de la Direcció General d'Espais Naturals i Biodiversitat, de la Conselleria de Medi Ambient i Territori, del Govern de les Illes Balears, el Consell Insular de Formentera i WWF, comptant amb el suport de la Fundació Marilles i sent facilitada per SOLDECOCOS i Fundació Biodiversitat del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, a través del projecte LIFE INTEMARES, que compta amb la contribució del Programa LIFE de la Unió Europea.

Assistiren a la trobada un total de 26 representants dels sectors implicats en el Pla de Gestió Xarxa Natura 2000 de Formentera.

Els objectius de la jornada foren:

1. Identificació de claus i condicionaments sobre mesures de vigilància i seguiment ambiental.

2. Validació del Reglament de funcionament de la Taula de Custòdia marina.

Dins de la jornada es va incloure un intercanvi d'experiències amb el Grup d'Acció Local de Pesca i d'Aqüicultura de la Regió de Múrcia, amb la finalitat d'aprendre nous sistemes de suport a la vigilància marina. 

Per consultar l’informe complet de la sessió podeu pitjar en el següent enllaç