Portal eCommerce

Portal de venda en línia, per a què el comerç local s'obri al món

Descripció funcional

Aquesta aplicació s'emmarca dins el Plan Avanza, pla co-finançat pel Ministerio de Industria, Turismo y Comercio i per la Direcció General de Tecnologia i Comunicacions, de la Conselleria d'Innovació, Interior i Justícia.

 

Portal eCommerce és un market place que suposa una central de venda on-line fomentant l'ús de les noves tecnologies pel comerç local i oferint un nou canal de venda directe amb sus clients sense cap fronteres.

 

El portal eCommerce és un market place de venda directa en línia que elimina les fronteres amb els potencials clients i que ofereix un nou canal als começos de les illes, fomentant a la vegada l'ús de les noves tecnologies.

 

Aquest portal ofereix als usuaris un directori d'empreses amb les seves dades de contacte, descripció, mapa d'accés, un directori de productes amb foto, preu, descripció, models disponibles, o la valoració d'altres clients.

logo.png


Versió: 1.0
Llicència: LGPL v2.1.

Tecnología: 
Java
   Base de dades: Oracle

Repositori: Pendent

 

El portal permet fer campanyes de màrqueting amb productes destacats, ofertes, o banners per a publicitat... El proces de compra es molt senzill amb carro de la compra, llistat de productes seleccionats i preu total El pagament esta previst amb el TPV (Terminal de punt de venda) de Sa Nostra.

 

Els usuaris registrats poden fer consulta de compres, seguiment, petició de factures, i escollir entre les modalitats de pagament i enviament que prèviament ha seleccionat el venedor. Als comerços el marketplace els permet administrar les seves dades, productes, pujar fotos, crear fitxes de productes, modificar preus, crear ofertes, o cupons de descompte sense cap limitació.

 

Els comerciants inscrits al portal tenen un accés restringint amb agenda d'esdeveniments, biblioteca documental, fòrum d'E-procurement (per realizar compres B2B agrupades), administració de subastes, control d'inventari de productes, serveis multi-idioma, sistema de transport i assegurances individual que es pot personalitzar en cada cas. Els comerços poden escollir per exemple, que la recollida es faci a la tenda o que es pugui enviar al domicili.

 

Característiques principals

- Segmentació de continguts per seccions: fitxes de venedors, productes, ofertes especials, rebaixes, cupons, subastes, notícies, fòrum, anuncis, estadístiques, etc...

- Suport multiidioma.

- Fichers disponibles per a la installació: MySQL server 5.0, Liferay 5.2.3 + Tomcat 6.0, versió compilada del codi de l'aplicació, scripts creació de la base de dades, manual d'instal·lació, codi font del projecte, disseny realitzat de totes les pantalles, manual d'usuari per a comerços i d'administrador, manual TPV de Sa Nostra, vídeos demostratius de l'aplicació.


Captura de pantalla

 

llotja
Captura pantalla