Aforavila

Mercat, feines, maquinària i saber fer d'Agricultura ecològica

Descripció funcional

Aquesta aplicació s'emmarca dins el Plan Avanza, pla co-finançat pel Ministerio de Industria, Turismo y Comercio i per la Direcció General de Tecnologia i Comunicacions, de la Conselleria d'Innovació, Interior i Justícia.

 

Aforavila.com és un portal web que suposa un aglutinador social del coneixement amb relació a l'agricultura ecològica de les Illes Balears, fomentant l'ús de les noves tecnologies en el sector rural i el contacte directe entre els diferents usuaris: consumidors, productors, venedors i altres interessats, oferint un ventall ampli de continguts, perquè el seu ús s'estengui a més capes socials i d'interessos varis.

 

El punt principal del portal és el marketplace, que apareix primer com un mòdul d'intercanvi, oferta i demanda de treballs agrícoles, terres, eines i maquinària i llavors i planters i, segon, com un mòdul de venda i compra de productes de producció ecològica, classificats per categories i subcategories. L'usuari pot efectuar un procés de compra optant per les modalitats de pagament i enviament que prèviament ha seleccionat el productor. Així, el productor pot elegir entregar els productes a un punt de trobada fixat o enviar-los al domicili del comprador i, a més pot elegir cobrar en efectiu, per TPV virtual o per transferència.

 

logo.png


Versió: A definir en breu
Llicència: LGPL v2.1.

Tecnología: 
Java
   Base de dades:  Oracle

Repositori:

A definir en breu

 

Característiques principals

- Segmentació de continguts per seccions: fitxes de venedors, cultius, races autòctones, grups de consum, fires i mercats, notícies, fòrum.

- Suport multiidioma.

- LIFERAY com a plataforma tecnològica que possibilita més de 50 portlets útils com una biblioteca de documents, galeria d'imatges, contingut estructurat, mecanisme flexible de plantilles, fòrum/comunitat, canals RSS, tauló d'anuncis, notícies, etc.

- Codi documentat en JAVADOC

- Estadístiques d'ús i auditories d'accés.

- Aplicació adaptada per visualitzar-se a través de qualsevol navegador web mòbil i compleix amb les normes MWBP (Mobile Web Best Practices) d'accessibilitat W3C


Esquema general de l'aplicació

 

esquema

Captures de pantalla

 

secovib
Vista general