Axarxa

Oficina Virtual: Intranet Corporativa

Descripció funcional

Aquesta aplicació s'emmarca dins el Plan Avanza, pla co-finançat pel Ministerio de Industria, Turismo y Comercio i per la Direcció General de Tecnologia i Comunicacions, de la Conselleria d'Innovació, Interior i Justícia.

 

L'Oficina Virtual és una intranet de codi lliure que incorpora funcionalitats al més pur estil Web 2.0. Basada en tecnologia Joomla!, ha estat desenvolupada per l'Àrea de Sistemes de la Fundació iBit en el marc del projecte OV3. Es tracta d'una solució de molt baix cost per organitzacions que vulguin treballar en un entorn col.laboratiu i compartir informació amb tot el seu personal. També es considera una eina imprescindible per donar les primeres passes cap el teletreball.

logo.png


Versió: A definir en breu
Llicència: GPLv2 o superior

Tecnología: 
Joomla-PHP
   Base de dades:  Mysql

Repositori:

A definir en breu

 

Característiques principals

- Entre les principals funcionalitats de l'eina cal destacar un apartat de bloc, que facilita la comunicació interna dins les organitzacions i propicia el debat d'idees; una wiki, on els usuaris poden crear, modificar i esborrar texts compartits; un apartat de qüestions freqüents (FAQs) sobre procediments interns; un llistat d'usuaris amb les seves dades; un calendari corporatiu; un gestor documental i, fins i tot, una eina de microblogging intern per tal de compartir les tasques que es van realitzant entre tots els membres.

 

- El fet de que l'eina estigui feta amb tecnologia Joomla! ofereix la possibilitat d'incorporar milers de noves extensions, moltes d'elles gratuïtes, així com també permet personalitzar encara més l'aplicació. Tot això, en un entorn fàcil de gestionar i sense la necessitat de tenir molts coneixements informàtics.

 

Esquema general de l'Oficina Virtual

esquemaCaptura de pantalla

 

 

secovib
Vista general