Govern Illes Balears
Notícies
Administració
Illes
Torna
Seguretat alimentària
Directori
Menú
Recerca avançada
Català
\
Castellano
Accessibilitat
Inici
>
Conselleria de Salut i Consum
>
Direcció General de Salut Pública i Participació
>
Seguretat alimentària
> EMPRESA
> Neteja i desinfecció
EL SERVEI
Portada
Informació sobre alertes
Cens d'establiments alimentaris
Control escorxadors
Normativa
Qui Som
On som
TRÀMITS
Autorització notificació
Autorització establiments
Accés als tràmits d'autoritzacions
Autoritzacions sanitàries específiques
Descripció i normativa
Informació sobre certificats
Tràmits autoritzacions específiques
Complements alimentaris
Els complements alimentaris
Tràmits complements alimentaris
Baixa d'establiments
Comunicació de baixa del registre d'establiments
CIUTADÀ
COVID-19 Mesures preventives
Alertes de seguretat alimentària
Recomanacions generals
Recomanacions per grup de risc
Registre electrònic de documents
Denúncies
Triquinosi
Seguretat Alimentària (Ministeri)
EMPRESA
Exportacions a la Xina
Guia d'alertes OPSA
Exportacions BREXIT
Minoristes del sector carni
Requisits venda directa
Neteja i desinfecció
Cercador d'establiments
Registre electrònic de documents
Incidents de l'empresa alimentària
Devolució de productes final temporada
Productes de la pesca
Venda d'ous
Guies de bones pràctiques
Al·lergògens
Autocontrol
Manipulador d'aliments
Informació general
Rentat de mans
Document d'orientació AECOSAN
Criteris microbiològics
NOVETATS NORMATIVES
Nova normativa del pa
Etiquetatge dels aliments
Informació alimentària
Guies
Etiquetatge de la carn
Reial Decret 126/2015
Neteja i desinfecció
Principis bàsics per a la neteja i desinfecció d'establiments