Portal de transparència

 

COM FER EL SEGUIMENT D'UN EXPEDIENT TELEMÀTIC DE DRET D'ACCÉS A LA INFORMACIÓ PÚBLICA

 

En el cas que hàgiu fet la sol·licitud de forma telemàtica, l'Administració es posarà en contacte amb vós i us notificarà la resolució que pertoqui mitjançant l'adreça electrònica que ens hàgiu facilitat en la vostra sol·licitud.

Per fer el seguiment de l'expedient associat a la vostra sol·licitud telemàtica heu d'accedir a la secció "Les meves gestions", que trobareu a la part de dalt a la dreta de la "seu electrònica" del Govern. En aquesta secció podreu seguir l'estat de la vostra sol·licitud, així com accedir a les comunicacions i notificacions que s'hagin pogut generar.

L'accés a aquesta secció dependrà de la manera en què vareu iniciar la vostra sol·licitud:
- Sense autenticació: en cas d'una sol·licitud iniciada sense autenticació, haureu d'introduir la clau de tramitació que us va proporcionar l'assistent a l'inici de la tramitació.
- Usuari/Contrasenya: en cas d'una sol·licitud iniciada amb usuari CAIB, haureu d'accedir a "Les meves gestions" amb l'opció d'usuari i contrasenya i emprar el mateix usuari de la sol·licitud.
- Certificat digital: en cas d'una sol·licitud iniciada amb certificat digital (DNIe, FNMT o altres), haureu d'accedir a "Les meves gestions" amb l'opció de certificat digital.

 

Data d'actualització: 03/04/2017