registre_nou_ca.gif

Consulta del Registre de Producció i Gestió de Residuos de les Illes Balears


A. REGISTRE DE PRODUCCIÓ I GESTIÓ DE RESIDUS DE LES ILLES BALEARS

(Art. 37 de la Llei 8/2019, de residus i sòls contaminats de les Illes Balears) 

Tal i com disposa l’article 37 de la Llei 8/2019 de residus i sòls contaminats de les Illes Balears, es publica el Registre de Producció i Gestió de Residus de les Illes Balears.

Per tal de consultar el registre, accediu a l’enllaç següent mitjançant un navegador actualitzat:

Accés al Registre de Producció i Gestió de Residus de les Illes Balears 

 


B. FAQS

Com funciona?

La plataforma de consulta del registre disposa d’una taula de filtratge a través de la qual es poden realitzar les diferents cerques.

El llistat es troba organitzat per centres autoritzats i tipus d’autorització, de manera que un mateix centre apareixerà tantes vegades com tipus d’autoritzacions tingui.

M’he inscrit al registre i encara no apareixo al llistat. Com ho soluciono?

Si recentment ha sol·licitat algun tipus d’autorització (gestor, productor, transportista…) i encara no apareixeu al Registre, pot ser degut a que la data d’actualització del Registre és anterior a la data de la vostra autorització. En aquest cas, una vegada acceptada la vostra autorització, en la pròxima actualització del Registre apareixereu al llistat.

No em funciona l’accés al Registre. Com ho soluciono?

La plataforma de consulta del registre es troba optimitzada per el navegador Google Chrome, si disposeu de problemes d’accés intentau-ho a través d’aquest navegador.

Si tot i així no conseguiu accedir-hi, remeteu la incidència a suport@caib.es

Les dades del meu registre són incorrectes. Com ho soluciono?

Si les dades del Registre no es troben actualitzades o són incorrectes, us heu de dirigir al tràmit específic de baixes i/o modificacions d’inscripcions del vostre tipus d’autorització en concret. Trobareu la informació al tràmit de modificacions del Registre dintre de l’apartat de cada tipus d’autorització (gestor, productor, transportista…) que apareixen a la pàgina web de residus (apartat “Notícies”).

 


desc_Boton_SRSC_ca.PNG