Olivicultura
Projecte: Diferenciació de la varietat de Olea europaea mallorquina de les Illes Balears de la varietat empeltre.
Publicacions:
- Informe per a la Diferenciació de la varietat de Olea europaea mallorquina de les Illes Balears de la varietat empeltre.
Projecte: Influència del grau de maduració sobre la qualitat i conservació d'olives de la varietat 'empeltre' cultivades en una zona desfavorida per condicions d'orografia muntanyosa.
Publicacions:
- GARAU, M. C.; NEGRE, A.; MARCH, J.; CANYELLES, B.; LUNA, J.; SASTRE-CONDE, I.; MARTORELL, A. "Oil quality evolution depending on the ripeness degree of olives from the Empeltre variety". Olivebioteq, 2009. Llibre d'actes: For a renovated, profitable and competitive Mediterranean olive growing sector. Túnez (2009). [Pòster en línia].
- NEGRE, A.; GARAU, M. C.; LUNA, J. M.; MARCH, J.; MARTORELL, A.; ADROVER, S.; FEMENIA, A. "Influence of the ripening degree on the virgin olive oil quality and conservation of 'Empeltre' olives cultivated in a disadvantaged area". Olivebioteq, 2011. Llibre d'actes (pendent). Grècia (2001).
- GARAU, G. 2013. Efecte de la maduració en la qualitat de l'oli a Mallorca.
Projecte: Caracterització d'oliveres i d'olis d'oliva procedents de varietats tradicionals d'olivera de Mallorca.
Publicacions:
- NEGRE, A.; GARAU, M. C.; CANYELLAS, B.; MARCH, J.; LUNA, J. M.; MARTORELL, A. "Caracterización de aceite de oliva procedente de variedades tradicionales de olivo de Mallorca". XV Jornadas técnicas SEAE: Agricultura y Ganadería Ecológica Mediterránea (2009). Llibre de resums (ISBN: 978-84-613-4263-1). Palma (Espanya).
- OLIVER, J. 2015. Prospecció de l'olivera mallorquina. Caracterització agronòmica, fenològica, pomològica, i morfològica.
Projecte: Influència de les condicions d'emmagatzematge de l'oli d'oliva verge extra sobre els paràmetres fisicoquímics i sensorials
Publicacions:
- ADROVER-OBRADOR, S.; GARAU, M. C.; ROSSELLÓ, C.; SIMAL, S.; FEMENIA, A. "Influencia de las condiciones de almacenamiento del aceite de oliva virgen extra sobre los parámetros de calidad". XV simposio científico-técnico del aceite de oliva (2011). Jaén (Espanya).
- ADROVER-OBRADOR, S.; GARAU, M. C.; ROSSELLÓ, C.; SIMALS, S.; FEMENIA, A. "Influence of storage of extra virgin olive oil on sensory parameters". Olivebioteq 2011. Chaina (Grècia)
- ADROVER-OBRADOR, S.; COMAS, F.; DALMAU M.E.; GONZÁLEZ-CENTENO, M.R.; ROSSELLÓ, C.; GARAU, M. C. ; FEMENIA, A. Influencia de los tratamientos térmicos sobre las propiedades del aceite de oliva virgen extra.
- ADROVER-OBRADOR, S. 2010 Metodologies per a la conservació d l'oli d'oliva verge extra: Aplicació de la varietat 'Empeltre' o 'Mallorquina'.