Observatori de Joventut de les Illes Balears (OBJIB)

 

Benvinguts al portal de l’Observatori de la Joventut de les Illes Balears (OBJIB), espai de recerca, reflexió i documentació sobre els joves i les joves a les Illes.

Aquí trobareu, a la vostra disposició, un important volum de dades i d’informació útils per obtenir una radiografia general de la realitat de les persones joves. El col·lectiu de 15 a 29 anys representa un 16.4 % de la població de Balears, arribant a més d'un 24.3 % si es té en compte la franja d’edat de 30 a 34 anys (padró 2016).


L'OBJIB estrena Mirada Jove, un canal que recull els testimonis dels joves i les joves sobre la seva realitat.

Cada mes, durant 15 mesos, es tractarà un tema i es publicarà un vídeo al canal de youtube de l'OBJIB cada divendres que es vincularà a les xarxes socials en matèria de joventut dels perfils del mateix OBJIB (Instagram, Facebook, Twitter).

 Imatge youtube.png  Imatge instagram.jpg  Imatge facebook.png  Imatge twitter.png 

El divendres dia 3 de novembre vam estrenar el primer vídeo de Mirada Jove. Aquest mes els joves i les joves parlen sobre què significa ser jove, quan es deixar de ser-ho, el sentiment de generació, les amistats,... en definitiva sobre com es configura la identitat juvenil.

   

 desc_INFOGRAFIA Població I.jpg

desc_INFOGRAFIA Població II.jpg

 

 

Ajuda'ns a millorar l'Observatori

Clica aquí i envia'ns els teus comentaris o suggerències.

Si ho prefereixes escriu-nos a observatorijove@ibjove.caib.es

 

 

 

Català - Castellano