avisoCookies

Visualització del menú

Selector d'idioma

caes
|


Visualització del menú

escenari i cadires d'un teatre

Cultura

Cultura

Ruta de navegació

La cultura és un bé públic que el Govern de les Illes Balears garanteix amb funcions i competències exercides per la Direcció General de Cultura, l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB), l’Institut d’Indústries Culturals de les Illes Balears (ICIB) o la Fundació Orquestra Simfònica de les Illes Balears. Treballam en la difusió i el foment de la cultura; la promoció de la cultura balear a l’exterior; els llibres i la propietat intel·lectual; la gestió de les biblioteques, els museus, els arxius i els equipaments culturals autonòmics; el patrimoni històric i cultural immaterial; la gestió del Registre de la Propietat Intel·lectual, així com la del Protectorat de les fundacions de caràcter cultural, el Registre de béns d’interès cultural i el Catàleg general del patrimoni històric de les Illes Balears. Exercim també la interlocució amb el Govern central en matèria cultural.


Des de l’àrea de Cultura, prestam especial atenció a les ajudes per al sector, que cobreixen tot el procés creatiu dels diferents àmbits: de les idees a la promoció exterior.

Línea separadora


A paragraph is a self-contained unit of a discourse in writing dealing with a particular point or idea. Paragraphs are usually an expected part of formal writing, used to organize longer prose.

Línea separadora


contingutRelacionat_header_destacados

CONTINGUT RELACIONAT

Publicador de continguts

Línea separadora


Publicador de continguts

Ajudes i tràmits

Línea separadora


Publicador de continguts

Línea separadora


Cultura

Línea separadora


Publicador de continguts

Et pot interessar
Expositor de postals Conselleria de Turisme, Cultura i Esports
Imatge en tons vermells de cadires i escenari Institut d’Estudis Baleàrics (IEB)
Orquestra Orquestra Simfònica Illes Balears
Arxiu Arxiu del Regne de Mallorca

comparteix

Comparteix​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​