avisoCookies

Visualització del menú

Selector d'idioma

caes
|


Visualització del menú

Detall d'unes mans mesurant la tensió a un pacient

Pacient

Ruta de navegació

Portal del Pacient

El Portal del Pacient és el teu espai personal de salut digital. Des d’un telèfon mòbil, una tauleta tàctil o un ordinador pots consultar part de la informació sanitària que consta en el teu historial clínic i efectuar tràmits en el Servei de Salut de les Illes Balears, com ara demanar cita amb un professional de l’atenció primària.

Centres d’atenció primària

El Servei de Salut de les Illes Balears (IBSALUT) disposa de prop de 15.000 professionals que integren la xarxa assistencial balear, una tercera part ho fa a la xarxa de centres d’atenció primària. En aquest apartat pots accedir a la xarxa de centres d’atenció primària i unitats bàsiques de salut, així com a la informació bàsica de cadascun (contacte, cartera de serveis, professionals, targetes, organització…). 

Hospitals

El Servei de Salut de les Illes Balears (IBSALUT) té 7 hospitals públics, amb 10.000 treballadors que hi fan feina. Aquí tens l'accés a la web de cadascun, amb tota la informació de servei disponible per als seus usuaris. 
 

Urgències a atenció primària

L’atenció d’urgència és la que es presta al pacient en els casos en què la seva situació clínica obliga a una atenció sanitària immediata. S’ha de dispensar tant en centres sanitaris com fora d’aquests centres, incloent-hi el domicili del pacient i l’atenció in situ, durant les 24 hores del dia, mitjançant l’atenció mèdica i d’infermeria, i amb la col·laboració d’altres professionals.

A les Illes Balears disposam d’una xarxa d’atenció urgent distribuïda arreu del territori, que comprèn els punts d’atenció continuada (PAC), els serveis d’urgències dels hospitals i el Servei d’Atenció Mèdica Urgent 061

 

A paragraph is a self-contained unit of a discourse in writing dealing with a particular point or idea. Paragraphs are usually an expected part of formal writing, used to organize longer prose.

Línea separadora


contingutRelacionat_header_destacados

CONTINGUT RELACIONAT

Publicador de continguts

Línea separadora


Publicador de continguts

Ajudes i tràmits

Línea separadora


Publicador de continguts

Línea separadora


Contacte Salut

Línea separadora


Publicador de continguts

Et pot interessar
Control de tensió a una consulta mèdica Conselleria de Salut
Professional escriu en ordinador Vols demanar cita amb el sistema sanitari?
Ma sobre un teclat telefònic Infosalut Connecta
Fonendoscopi, plat vermell amb forma de cor i poma verda a sobre EinaSalut

Línea separadoracomparteix

Comparteix​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​