avisoCookies

Visualització del menú

Selector d'idioma

caes
|


Visualització del menú

Alumnat al passadís d'un institut

Alumnat

Alumnat

Enllaços d'interès

Ruta de navegació

Línea separadora


Perquè l’educació ha de ser una part important al llarg de tota la vida, en aquest espai hi trobaràs una informació àmplia sobre què pots estudiar a les Illes Balears.

Pots consultar des del procés d’escolarització fins a l’oferta d’estudis de totes les etapes, a més de les vies que s’obrin més enllà de l’educació obligatòria per tal de disposar del màxim d’opcions de futur.

1. Infantil, primària i secundària i batxillerat

Si vols sol·licitar una plaça en un centre educatiu, fer un canvi de centre o consultar tota l’oferta educativa. Més informació sobre el procés d'escolarització.

Si tens infants de 0 a 3 anys, trobaràs tota la informació sobre aquesta etapa en el web de l’Institut per a l’Educació de la Primera Infància.

2. Formació professional

A les Illes Balears disposam d’una àmplia oferta de formació professional en les modalitats presencial, intensiva i virtual, i oferim, a més, cursos d’especialització i certificats de professionalitat tant per a persones ocupades com per a persones desocupades. Més informació a la pàgina web de formació professional, des d'on també podreu sol·licitar assessorament personalitzat a través de la xarxa del Punt d’Orientació Acadèmica i Professional.

3. Universitat

A la universitat, a través dels estudis de grau i dels màsters, podràs adquirir coneixements superiors sobre un ampli ventall d’àrees d’interès que et permetran accedir a llocs de treball d’alta qualificació o aprofundir en la recerca acadèmica amb els estudis de doctorat.

A la nostra comunitat autònoma, la Universitat de les Illes Balears disposa d’un portal per al futur alumnat de grau que recull consells i recursos d’orientació, així com informació sobre els estudis i el procés d’admissió. Pàgina web de la UIB

A més, també pots consultar les ajudes universitàries que hi ha disponibles.

4. Educació per a persones adultes

Sempre és un bon moment per ampliar coneixements. Si vols reprendre els estudis de secundària, preparar-te per a l’accés a la universitat per a més grans de 25 anys, per a un cicle formatiu o consultar altres opcions formatives al teu abast, fes-ho als centres d'educació de persones adultes. Hi trobaràs el calendari d’admissió i hi podràs cercar el teu centre més proper.

5. Idiomes

Sempre és un bon moment per aprendre un nou idioma o millorar el coneixement del que ja sabem. A les escoles oficials d’idiomes de les Illes Balears hi podràs aprendre alemany, anglès, àrab, català, espanyol, francès, italià, rus i llengües de l’Àsia oriental.

Consulta tota la informació sobre el teu centre més proper: 

EOI Calvià
EOI Inca
EOI Manacor
EOI Palma Andreu Crespí Plaza
EOI Maó
EOI Ciutadella
EOI Eivissa i Formentera

6. Estudis de règim especial: de música i dansa, esportius i d’arts plàstiques

Si la teva filla o el teu fill té inquietuds artístiques o talent esportiu, pot accedir als estudis de règim especial:

  • Ensenyaments de música i dansa

Als conservatoris de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera s’ofereixen estudis elementals i professionals de música i dansa.

En trobaràs més informació en el web de cadascun dels centres.

Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca

Conservatori Professional de Música i Dansa de Menorca.

Conservatori Professional de Música i Dansa d’Eivissa i Formentera.

  • Ensenyaments esportius

Els ensenyaments esportius formen part de l’educació secundària postobligatòria i són estudis orientats a preparar l’alumnat per a l’activitat professional en relació amb una modalitat o especialitat esportiva.

Aquests ensenyaments s’estructuren en dos graus: mitjà i superior. Modalitats i requisits d'accés dels ensenyaments esportius de règim especial

  • Ensenyaments artístics

Als centres de formació d’arts plàstiques pots cursar el batxillerat artístic i diferents cicles formatius de grau mitjà i de grau superior. Pots consultar l’oferta formativa de cada centre en els enllaços que hi ha a continuació.

Escola d’Art i Superior de Disseny de les Illes Balears.

Escola d’Art d’Eivissa.

Escola d’Art de Menorca.

7. Ensenayments artístics superiors: Conservatori Superior, Escola d’Art i Superior de Disseny de les Illes Balears (EASDIB) i Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears (ESADIB)

Els ensenyaments artístics superiors donen accés a una qualificació equivalent als estudis universitaris de grau per als professionals de la música, l’art dramàtic, les arts plàstiques i el disseny.

A les Illes Balears, aquests estudis s’articulen mitjançant els centres que s’indiquen a continuació, a través dels quals pots obtenir més informació sobre els estudis i el procés d’admissió.

Conservatori Superior de Música de les Illes Balears.

Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears.

Escola d’Art i Superior de Disseny de les Illes Balears.

Línea separadora


contingutRelacionat_header_destacados

CONTINGUT RELACIONAT

Publicador de continguts

Línea separadora


Publicador de continguts

Ajudes i tràmits

Línea separadora


Publicador de continguts

Línea separadora


Educació

Línea separadora


Publicador de continguts

Et pot interessar
Nines amb motxilla corrent per un passadís Conselleria d'Educació i Universitats
Guixos de colors davant una pissarra Cerques una escola?
Persona llegint un llibre Vols continuar estudiant?
Infants a la porta d'un col·legi Oferta educativa de les Illes Balears

comparteix

Comparteix​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​