avisoCookies

Visualització del menú

Selector d'idioma

caes
|


Visualització del menú

Estudiant

Vols continuar estudiant?

Vols continuar estudiant?

Enllaços d'interès

Ruta de navegació

Què puc fer per continuar estudiant?

En un món canviant com l’actual, la formació contínua al llarg de la vida és imprescindible. L’oferta educativa a les Illes Balears és molt àmplia, i va adreçada a joves que acaben l’ESO, tant si han obtingut el títol d’educació secundària com si no; a joves que han acabat el batxillerat, o a persones que en un moment donat han deixat de cursar estudis per raons diverses i els volen reprendre més endavant, amb unes circumstàncies diferents.

Et volem ajudar en aquest camí, i aquí recollim algunes de les principals vies per continuar estudiant i també t’explicam com pots rebre orientació per fer-ho possible:

Formació professional

Hi ha una àmplia oferta de formació professional a totes les Illes Balears:

  • FP presencial
  • FP intensiva
  • FP virtual
  • Cursos d’especialització
  • Certificats de professionalitat

Aquí trobaràs tota la informació relacionada amb els estudis de formació professional. Pots consultar-hi l’oferta formativa, els processos d’admissió i, fins i tot, demanar cita per assessorar-te. 

Centres d’educació de persones adultes

Als centres d’educació de persones adultes es poden fer estudis de secundària, d’accés a la universitat per a majors de 25 anys i d’altres opcions formatives. Aquí pots consultar el calendari d’admissió i matriculació i el teu centre més proper.  

Estudis a distància 

L’Institut d’Educació a Distància de les Illes Balears ofereix estudis en línia. Aquí pots consultar tota l’oferta educativa, el calendari i els processos d’admissió i matriculació.

Estudis universitaris

Si estàs interessat a cursar una carrera universitària, aquí trobaràs tota la informació que necessites sobre la Universitat de les Illes Balears.

Acredita la teva experiència professional

A les Illes Balears tens la possibilitat d’acreditar la teva experiència professional i obtenir certificats de professionalitat. 
Si no tens una titulació oficial però has adquirit coneixements professionals a través de l’experiència laboral —voluntariat, treball no remunerat, adquisició dels coneixements de la professió al teu lloc de treball, cursos de formació en els quals has après però no has obtingut una titulació oficial— pots demanar un certificat de professionalitat.
Aquí trobaràs tota la informació necessària per fer-ho i resoldràs tots els teus dubtes.

Resol els teus dubtes

Els punts d’orientació acadèmica i professional són espais per atendre, orientar i resoldre dubtes sobre la formació professional, com ara l’acreditació d’experiència laboral, els certificats de professionalitat i els cicles formatius d’FP. Aquí  trobaràs la llista de centres.

Descripcio Opcio Text

Línea separadora


Publicador de continguts

Ajudes i tràmits

Línea separadora


contingutRelacionat_header_destacados

CONTINGUT RELACIONAT

Publicador de continguts

Línea separadora


Vols continuar estudiant?

Línea separadora


Publicador de continguts

Et pot interessar
Nines amb motxilla corrent per un passadís Conselleria d'Educació i Universitats
Vista d'edificis i entrada a la UIB Estudis universitaris
Façana edifici amb el logotip del servei Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB)
Guixos de colors davant una pissarra Cerques una escola?

Publicador de continguts


comparteix

Comparteix​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​