Torna

Oposicions CAIB 2018

Tornar al llistat de notícies

14/05/2019

Cos auxiliar. Llistes provisionals de mèrits i llistes provisionals d'aprovats de l'oposició (i del concurs-oposició) amb l'ordre de prelació final.

desc_7_punt.pngCos auxiliar. Llistes provisionals de mèrits i llistes provisionals d’aprovats de l’oposició (i del concurs-oposició) amb l’ordre de prelació final.

En data 14 de maig de 2019, el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna vertical, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, al cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, fa públiques les llistes següents:

  • Llistes provisionals de mèrits.
  • Llistes provisionals d'aprovats a l'oposició amb l'ordre de prelació final (i llista provisional d’aprovats del concurs oposició del torn de promoció interna).

Pel que fa a la valoració de mèrits inclosa en les llistes, les persones interessades poden presentar reclamacions i/o revisió en el termini de tres dies hàbils, comptadors a partir del dia en què es faci pública.

La revisió de la llista provisional de puntuacions obtingudes en la fase de valoració de mèrits i de la llista provisional d’aprovats a l’oposició amb l’ordre de prelació final, tindrà lloc el dia 24 de maig de 2019, a la seu de l’EBAP a Palma.

Les persones aspirants de Menorca, Eivissa i Formentera han d’acudir el dia i hora indicades a les seus de l’EBAP de Menorca i Eivissa, on el Tribunal es posarà en contacte amb elles telefònicament.

Mallorca:

Dia: 24 de maig de 2019
Hora: 9.00 hores
Lloc: a la seu de l'EBAP a Palma (C/Gremi de Corredors, 10, 3r, Polígon de Son Rossinyol) (Aula 6).

Menorca:

Dia: 24 de maig de 2019
Hora: 8.30 hores
Lloc: Seu de l’EBAP a Menorca, C/ Bisbe Gonyalons, 20. Maó.

Eivissa:

Dia: 24 de maig
Hora:9.00 hores
Lloc: seu de l’EBAP a Eivissa. Sa Coma. Ctra. Eivissa-Sant Antoni, km. 2,3 (Sant Antoni de Portmany).

Podeu consultar les llistes esmentades en el Portal de l'opositor.