En funcionament un dels aparcaments que promourà la intermodalitat entre el cotxe, bus i tren a Inca

El batle d’Inca, Virgili Moreno, i el director general de Mobilitat i Transports del Govern, Jaume Mateu, han visitat aquest matí l’aparcament soterrat situat a la plaça d’Antoni Mateu d’Inca.

El pàrquing, tancat des de 2012, ha estat rehabilitat i té una capacitat per a 182 places, és gratuït i l'horari és de dilluns a diumenge de 7.00 a 22.00 hores. L'objectiu d'aquesta infraestructura és afavorir la intermodalitat en el transport.

L’aparcament està situat devora l’estació d’autobusos i facilita la intermodalitat cotxe- bus/tren. D’aquesta manera a partir d’ara els usuaris del transport públic podran deixar el seu vehicle privat i accedir còmodament al bus i al tren per seguir el seu recorregut.

Les rehabilitació d’aquesta infraestructura s’emmarca en el projecte de reordenació i millora de la nova xarxa TIB que entrarà en funcionament a partir de 2019. Una altra obra inclosa en aquest projecte és la construcció del centre de transbordament intermodal cotxe-autobús ubicat a la carretera de Sineu. Aquest espai, cedit també per l’Ajuntament d’Inca, disposarà de dues noves parades d’autobús interurbà i tindrà 120 places d’aparcament per a vehicles.

Enlaces de interes: