El Govern presenta a FITUR el projecte d’Escola d’Hoteleria d’Eivissa, co-finançada amb l'Impost de Turisme Sostenible

L'Escola d'Hoteleria d'Eivissa s'ha configurat com un centre d'alt rendiment gastronòmic i culinari que permetrà la formació, la gestió del coneixement, la inserció laboral i el creixement professional dels seus alumnes

La vicepresidenta del Govern i consellera d’Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets, el president del Consell Insular D’Eivissa, Vinçent Torres, i el conseller de Treball, Iago Neruguela, han presentat avui el projecte d’Escola d’Hoteleria d’Eivissa.

Durant la presentació en el marc de la fira internacional de Turisme a Madrid FITUR, la vicepresidenta Bel Busquets ha destacat que el projecte millora tant la formació com la qualitat del l’oferta turística a l’illa d’Eivissa. “Estem contents poder realitzar aquest projecte amb ajuda de la recaptació de l’Impost de Turisme Sostenible. La posada en marxa de la Escola d’Hoteleria és una reivindicació històrica a Eivissa, i té una doble vessant: Ens possibilita millorar la formació dels joves, els quals podran obtenir un títol de qualitat; i ens ajudarà a millorar la oferta, ja que la Escola s’especialitzarà en la gastronomia, un element molt apreciat pels visitants”, ha dit Busquets.

Enlaces de interes: