Torna

Ibjove

CAMPAMENT DE LA VICTÒRIA

El campament de la Victòria és un campament juvenil situat al municipi d’Alcúdia en un entorn únic, ubicat dins una àrea natural d’especial interès (ANEI).Situat a la península de la Victòria, al nord-est de l’illa de Mallorca, al terme municipal d’Alcúdia, és un espai privilegiat en un entorn de mar i muntanya declarat àrea natural d’especial interès (ANEI). Així, ens permet gaudir d’una de les zones verges de més valor natural i paisatgístic de les nostres illes.

desc_web campament victoria.png

Els grups es distribueixen en tendes de campanya, de capacitat per cinc persones.

Disposa de diverses instal·lacions, com ara menjador i banys coberts, espai d’acampada ampli, sectoritzat i amb porxos, piques i zona per rentar roba, espais indicats per a activitats, i dues pistes poliesportives, rocòdrom, zona de tir amb arc i grans espais oberts a l’aire lliure.

Tant per la localització com per les instal·lacions, que permeten dur a terme diverses activitats lúdiques i esportives amb un contacte directe amb la natura, és un espai ideal per organitzar-hi colònies, sortides escolars, estades esportives o trobades de grups familiars, així com per practicar senderisme o activitats aquàtiques.

Situat a la península de la Victòria, al nord-est de l’illa de Mallorca, al terme municipal d’Alcúdia, és un espai privilegiat en un entorn de mar i muntanya declarat àrea natural d’especial interès (ANEI). Així, ens permet gaudir d’una de les zones verges de més valor natural i paisatgístic de les nostres illes.

Disposa de serveis d’allotjament i manutenció, ja sigui en règim d’allotjament i desdejuni, mitja pensió o pensió completa. També hi ha la possibilitat de reservar pícnic amb avís previ.

Serveis disponibles

  • Dutxes
  • Wifi
  • Zones comunes
  • Apte per a famílies i infants

En fer una reserva, l’usuari es compromet a complir tot el que disposa la normativa vigent i, especialment, el Decret 23/2018, de 6 de juliol, pel qual es desplega parcialment la Llei 10/2006, de 26 de juliol, integral de la joventut.

No s’admeten reserves individuals.

Adreçes d’interés
http://www.alcudia.net/ajuntament/ca


Informació de contacte:

  • Camí vell de la Victòria km 4,5 s/n   07400   Alcúdia

Podeu fer la reserva de les diferents instal·lacions que gestiona l'IBJOVE, així com consultar els preus:

RESERVA I PREUS Pàgina Web


En el següent vídeo podeu veure com es prepara una tenda de campanya de les que trobareu al campament de la Victòria ubicat a Alcúdia.

VÍDEO