Torna

Seu Electrònica

Si cerques un procediment dirigit a persones físiques i a la ciutadania en general

Si cerques un procediment dirigit a persones jurídiques, autònoms, cooperatives, associacions, fundacions, ONG?S...

Si cerques un procediment dirigit a altres administracions públiques o ens, organismes i entitats que integren el sector públic (consorcis, organismes autònoms, etc...)

Convocatòria de patrocinis per a esdeveniments estratègics durant l'any 2023 en el marc del PRTR finançat per la UE, Next Generation EU(Component 14.CID224)

Patrocini amb entitats privades que duguin a terme esdeveniments estratègics a les Illes Balears i que generin repercussió mediàtica i notorietat per a les marques de Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera i/o Illes Balears i l'AETIB, tot millorant la competitivitat turística i la sostenibilitat de les Illes.

Codi SIA

2963002

Persones destinatàries

Entitats privades

Termini per a resoldre i notificar

6 mesos

Silenci administratiu

Negatiu

Forma d'inici

D'ofici

Fi de la via administrativa

Si

Disponible per tramitar per persona apoderada

Si

Observacions

En relació al punt 5.8, en cas de que resolgui el President de l'AETIB si posa fi a la via administrativa.

Normativa del procediment

Òrgan competent per a resoldre

Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB)

Documents relacionats amb el procediment

Tràmits

X

Sol·licitud

Requisits

El requisits són els que es detallen a l'apartat 1.1 de les bases:

- Els que s'ajustin a la definició d'esdeveniment estratègic, amb voluntat de continuïtat i amb una duració inferior a 10 dies anuals, a excepció d'aquells amb consideració de cicles culturals o festivals vinculats a la cultura.

- Que siguin esdeveniments que el seu promotor sigui una empresa/entitat privada i/o una federació esportista.

- Que estiguin vinculats directament a alguns dels productes estratègics (SETs) de l'AETIB.

- Que fomentin la creació, diversificació i comercialització d'alguns dels productes estratègics de l'AETIB.

- Que incloguin el desenvolupament d'actuacions vinculades als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Per tal que la proposta pugui sigui ser valorada, s'estableix com a requisit que l'entitat sol·licitant indiqui a l'Annex A2 un mínim de 6 criteris relatius als ODS proposats, que hauran de ser efectivament duts a terme durant el desenvolupament de l'esdeveniment i, per tant, es comprovarà a la fase de justificació.

- Que l'esdeveniment estigui avalat per altres entitats públiques segons es detalla a l'apartat 6.2.

- Que es desenvolupin dins un dels següents períodes: des de l'1 de de gener al 30 de juny de 2023 i del 15 de setembre al 31 de desembre de 2023. Fora d'aquest períodes, no es podrà patrocinar l'esdeveniment, per tant, tot l'esdeveniment haurà d'estar comprès dins el període descrit.

- L'àmbit territorial d'aquesta convocatòria es circumscriu als esdeveniments que es desenvolupen de forma efectiva al territori de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

- En el cas d'esdeveniments esportius conformats per etapes a diferents localitzacions, on les Illes Balears són una més dins el circuit de l'esdeveniment, tan sols es podrà tenir en compte el pressupost de despesa proporcional corresponent a l'etapa que es duu a terme a les Illes.

- En el cas de regates, es podran patrocinar aquelles que comencin o finalitzin a un port de les Illes Balears, així com aquelles que es desenvolupin en la seva totalitat a les Illes.

- En el cas d'esdeveniments online, aquests estaran obligats a també desenvolupar-se física i simultàniament a una localització situada a les Illes Balears.

- Que l'esdeveniment compleixi amb els requisits mínims pressupostaris que es detallen a l'apartat 1.1 I).

En el cas d'esdeveniments que incloguin alguna de les accions excloses als punts 7 i/o 10 de l'apartat 1.2 d'aquests plecs, tan sols es podrà patrocinar la part de l'esdeveniment corresponent a les accions que l'AETIB pot patrocinar. Així mateix, també s'haurà d'aplicar aquest criteri al pressupost de la despesa, descomptant la part corresponent a l'acció exclosa.

- Que l'esdeveniment no rebi cap patrocini/ajuda/col·laboració econòmica per a la publicitat o promoció d'una destinació turística diferent de les existents a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Documentació a presentar

FASE SOL·LICITUD

- ANNEX A1 Datos fundamentales para la tramitación

- Fotocòpia del certificat d'inscripció al registre corresponent (registre d'associacions, registre mercantil o un altre, depenent de tipus entitat), on haurà de constar l'activitat econòmica efectivament desenvolupada a la data de la sol·licitud.

-Fotocòpia dels estatuts de l'entitat dipositats al registre esmentat, o degudament inscrits al Registre Mercantil, si n'és el cas.

- Fotocòpia de la documentació acreditativa del representant legal de l'entitat sol·licitant per actuar en nom seu, així com del seu DNI.

- Fotocòpia de la targeta d'identificació fiscal de l'entitat sol·licitant.

- Fotocòpia de l'alta de la declaració censal de l'inici de l'activitat, alta de l'IAE en què consti l'epígraf corresponent.

- ANNEX B, si es cau, localització de l'expedient a l'AETIB

- Declaració responsable de no incórrer en les prohibicions per contractar amb l'administració segons l'article 71 del LCSP.

- Aquesta declaració responsable, o un altre document, ha d'incloure la manifestació expressa que l'empresa no incorre en cap dels supòsits al fet que es refereix la Llei 2/1996, de 19 de novembre, d'incompatibilitats dels membres del Govern i dels alts càrrecs de la CAIB.

- Declaració responsable que acrediti les raons tècniques o artístiques o els motius pels quals tan sols es pugui encomanar a un empresari determinat, per justificar la no competència per raons tècniques de conformitat amb l'establert a l'article 168.a.2 de la Llei 9/2017 de contractes del sector públic.

- Acreditació conforme s'està al corrent de les obligacions tributàries amb l'Administració autonòmica, Estatal i la Seguretat Social, emeses pels organismes competents.

- Declaració responsable conforme s'està al corrent de pagaments amb l'AETIB així com de la justificació de contractes de patrocini amb l'AETIB anteriors. Aquesta declaració serà comprovada d'ofici per la Secció Econòmica de l'AETIB. En el cas que es constatés l'existència de deutes pendents o la incorrecta justificació sense renúncia expressa prèvia a l'inici del període de justificació, es considerarà motiu d'exclusió de la participació en la convocatòria de patrocini.

- Declaració responsable en què es faci constar si ha rebut i/o sol·licitat ajudes o col·laboracions d'institucions públiques o privades per realitzar l'esdeveniment amb el qual podrà col·laborar l'AETIB i s'ha de remetre un certificat per a cada ajuda rebuda per part de les administracions públiques, que detalli el finançament atorgat.

- Declaració responsable conforme l'entitat no té cap expedient sancionador obert amb AETIB.

- Acreditació conforme l'esdeveniment estigui avalat per corporacions locals, insulars, autonòmiques, nacionals o internacionals.

- Document acreditatiu d'estar inscrit al DRIAT (declaració responsable d'inici d'activitat turística), en el cas que l'entitat hi estigui obligada, en cas contrari haurà d'aportar declaració responsable d'aquest extrem.

- Declaració de la veracitat de les dades bancàries.

- ANNEX C Declaració de cessió, tractament de dades i compromís en relació amb l'execució d'actuacions del PRTR.

- ANNEX A2 Criteris de valoració

- Un plànol del recinte o lloc on es desenvolupa l'esdeveniment, indicant la ubicació prevista de la marca turística i logotips institucionals complint amb el Manual d'ús de les marques de l'AETIB (en el cas de curses, també s'inclourà un plànol del recorregut amb ubicació prevista de les marques/logotips de l'AETIB).

- ANNEX A7 Briefing de comunicació

-

FASE DE JUSTIFICACIÓ

- ANNEX A3 Relació de documentació lliurada

- ANNEX A4 Memòria acreditativa dels punts obtinguts a la fase tècnica de valoració

- ANNEX A5 Declaració responsable de la memòria econòmica de l'esdeveniment

· Certificat, resolució u altre document que detalli/acrediti el finançament atorgat per administracions/entitats públiques.

- ANNEX A6 Mesurament de resultats

Termini màxim

1 d'octubre de 2023 a les 23:59 hores

Forma de presentació

La presentació d'aquest tràmit únicament es pot fer per via telemàtica, i heu d'accedir fent un "click" al botó «Accés al tràmit telemàtic» que trobareu a la part inferior d'aquest tràmit. Per poder fer aquest tipus de tràmit, heu de disposar de certificat digital, DNI electrònic o cl@ve permanente.

Òrgan competent per a la tramitació

Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB)

Contacte

Servei o Secció responsable

Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB)

C/ Rita Levi s/n (Parc Bit, edificio ATB). Tel.: 971176699

(sdiaz@aetib.caib.es)

X

Millora/Modificació voluntària sol·licitud

Requisits

IMPORTANT: No es pot utilitzar aquest tràmit si no s'ha fet la sol·licitud del tràmit anterior.

Aquest tràmit s'ha d'utilitzar per presentar, de forma voluntària, una modificació o millora dels termes de la sol·licitud que es va presentar. Serà obligatori indicar al formulari de presentació d'aquest tràmit de 'Millora o modificació voluntària de la sol·licitud' el número de registre d'entrada de la sol·licitud del patrocini obtingut en el tràmit anterior. Aquest número el trobarà a la part superior del justificant oficial de registre amb el prefixe GOIBE

Documentació a presentar

La documentació obligatòria que resti pendent de presentació amb la sol·licitud o la documentació que l'interessat estimi convenient presentar

Termini màxim

-Fins a finalitzar el termini de presentació de sol·licituds, 1 d'octubre de 2023 a les 23:59

Forma de presentació

La presentació d'aquest tràmit únicament es pot fer per via telemàtica, i heu d'accedir fent un "click" al botó «Accés al tràmit telemàtic» que trobareu a la part inferior d'aquest tràmit. Per poder fer aquest tipus de tràmit, heu de disposar de certificat digital, DNI electrònic o cl@ve permanente.

Òrgan competent per a la tramitació

Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB)

Contacte

Servei o Secció responsable

Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB)

C/ Rita Levi s/n (Parc Bit, edificio ATB). Tel.: 971176699

(sdiaz@aetib.caib.es)

X

Esmena a la sol·licitud

Requisits

Aquest tràmit s'ha d'utilitzar per esmenar les deficiències de la sol·licitud indicades per l'òrgan administratiu. Serà obligatori indicar al formulari de presentació el número d'expedient individualitzat. Aquest número el trobarà a la part superior dreta del requeriment efectuat per l'Administració una vegada revisada la sol·licitud. També pot indicar el número de registre d'entrada de la sol·licitud. Aquest número el trobarà a la part superior del justificant oficial de registre amb el prefixe GOIBE

Documentació a presentar

La indicada en l'escrit de requeriment

Termini màxim

El que s'especifica al requeriment notificat

Forma de presentació

La presentació d'aquest tràmit únicament es pot fer per via telemàtica, i heu d'accedir fent un "click" al botó «Accés al tràmit telemàtic» que trobareu a la part inferior d'aquest tràmit. Per poder fer aquest tipus de tràmit, heu de disposar de certificat digital, DNI electrònic o cl@ve permanente.

Òrgan competent per a la tramitació

Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB)

Contacte

Servei o Secció responsable

Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB)

C/ Rita Levi s/n (Parc Bit, edificio ATB). Tel.: 971176699

(sdiaz@aetib.caib.es)

X

Esmena de la documentació administrativa i/o técnica que acompanya a la sol·licitud

Requisits

Aquest tràmit s'ha d'utilitzar per esmenar les deficiències de la documentació administrativa i tècnica requerida a la convocatòria i que acompanya a la sol·licitud. Serà obligatori indicar al formulari de presentació el número d'expedient individualitzat. Aquest número el trobarà a la part superior dreta del requeriment efectuat per l'Administració una vegada revisada la documentació. També pot indicar el número de registre d'entrada de la sol·licitud. Aquest número el trobarà a la part superior del justificant oficial de registre amb el prefixe GOIBE.

Documentació a presentar

La indicada en l'escrit de requeriment

Termini màxim

El que s'especifica al requeriment notificat

Forma de presentació

La presentació d'aquest tràmit únicament es pot fer per via telemàtica, i heu d'accedir fent un "click" al botó «Accés al tràmit telemàtic» que trobareu a la part inferior d'aquest tràmit. Per poder fer aquest tipus de tràmit, heu de disposar de certificat digital, DNI electrònic o cl@ve permanente.

Òrgan competent per a la tramitació

Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB)

Contacte

Servei o Secció responsable

Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB)

C/ Rita Levi s/n (Parc Bit, edificio ATB). Tel.: 971176699

(sdiaz@aetib.caib.es)

X

Confirmació criteris i contraprestacions acordats

Requisits

Aquest tràmit s'ha d'utilitzar per confirmar els criteris i contraprestacions acordats a la reunió de negociació. Serà obligatori indicar al formulari de presentació el número d'expedient individualitzat. Aquest número es trobarà a la part superior dreta de la notificació efectuada per l'Administració una vegada realitzada la reunió. També es pot indicar el número de registre d'entrada de la sol·licitud. Aquest número el trobarà a la part superior del justificant oficial de registre amb el prefixe GOIBE.

Documentació a presentar

Document signat electrònicament on s'indiqui la conformitat o no dels criteris i contraprestacions acordats a la reunió de negociació.

Termini màxim

El que s'especifica a la notificació

Forma de presentació

La presentació d'aquest tràmit únicament es pot fer per via telemàtica, i heu d'accedir fent un "click" al botó «Accés al tràmit telemàtic» que trobareu a la part inferior d'aquest tràmit. Per poder fer aquest tipus de tràmit, heu de disposar de certificat digital, DNI electrònic o cl@ve permanente.

Òrgan competent per a la tramitació

Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB)

Contacte

Servei o Secció responsable

Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB)

C/ Rita Levi s/n (Parc Bit, edificio ATB). Tel.: 971176699

(sdiaz@aetib.caib.es)

X

Presentació de documentació Justificativa

Requisits

Aquest tràmit s'ha d'utilitzar per presentar la justificació pertinent al patrocini. Serà obligatori indicar al formulari de presentació el número d'expedient individualitzat. Aquest número el trobarà a la part superior dreta de la resolució d'adjudicació.

Documentació a presentar

La que especifica la convocatòria a l'apartat 10 de l'Annex A

Models:

Termini màxim

El termini màxim de presentació de la documentació justificativa és de 120 dies naturals a comptar des de l'endemà de la finalització de l'esdeveniment.

Forma de presentació

D'acord amb el que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, podeu dur a terme aquest tràmit mitjançant un dels canals següents (entre d'altres):


a) De manera telemàtica (*obligatori per als subjectes obligats a relacionar-se electrònicament amb les administracions per l'article 14.2 i 3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, i opcional per a les persones físiques), fent un "click" al botó «Accés al tràmit telemàtic» que trobareu a la part inferior d'aquest tràmit. Per poder fer aquest tipus de tràmit, heu de disposar de certificat digital, DNI electrònic o cl@ave permanente.


b) De manera presencial (només per a persones físiques), a qualsevol de les oficines de registre de l'Administració Autonòmica, de l'Administració General de l'Estat, de la resta de comunitats autònomes o de les entitats que integren l'Administració Local. Podeu consultar les adreces de totes les oficines de l'Administració Autonòmica.


c) A més, també podeu enviar la documentació per correu postal (només per a persones físiques). En aquest cas, heu de presentar els documents dins un sobre obert, a fi que el personal de l'oficina de Correus hi pugui indicar, mitjançant el segell oficial, el lloc, la data i l'hora exacta en què s'ha efectuat el registre. Aquestes dades també quedaran anotades en el resguard justificatiu de la presentació.


*Els subjectes als quals fan referència els apartats 2 i 3 de l'article 14 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, estan obligats a relacionar-se a través de mitjans electrònics amb les administracions, per la qual cosa, de conformitat amb el que estableix l'article 68.4 de la Llei esmentada, si algun d'aquests subjectes presenta la seva sol·licitud presencialment, l'administració pública l'ha de requerir que l'esmeni presentant-la per via electrònica.

Òrgan competent per a la tramitació

Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB)

Contacte

Servei o Secció responsable

Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB)

C/ Rita Levi s/n (Parc Bit, edificio ATB). Tel.: 971176699

(sdiaz@aetib.caib.es)

X

Esmena a la justificació

Requisits

Aquest tràmit s'ha d'utilitzar per esmenar les deficiències de la justificació indicades per l'òrgan administratiu. Serà obligatori indicar al formulari de presentació el número d'expedient individualitzat. Aquest número el trobarà a la part superior dreta del requeriment efectuat per l'Administració una vegada revisada la documentació justificativa.

Documentació a presentar

La indicada en l'escrit de requeriment

Models:

Termini màxim

El que s'especifica al requeriment notificat

Forma de presentació

D'acord amb el que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, podeu dur a terme aquest tràmit mitjançant un dels canals següents (entre d'altres):


a) De manera telemàtica (*obligatori per als subjectes obligats a relacionar-se electrònicament amb les administracions per l'article 14.2 i 3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, i opcional per a les persones físiques), fent un "click" al botó «Accés al tràmit telemàtic» que trobareu a la part inferior d'aquest tràmit. Per poder fer aquest tipus de tràmit, heu de disposar de certificat digital, DNI electrònic o cl@ave permanente.


b) De manera presencial (només per a persones físiques), a qualsevol de les oficines de registre de l'Administració Autonòmica, de l'Administració General de l'Estat, de la resta de comunitats autònomes o de les entitats que integren l'Administració Local. Podeu consultar les adreces de totes les oficines de l'Administració Autonòmica.


c) A més, també podeu enviar la documentació per correu postal (només per a persones físiques). En aquest cas, heu de presentar els documents dins un sobre obert, a fi que el personal de l'oficina de Correus hi pugui indicar, mitjançant el segell oficial, el lloc, la data i l'hora exacta en què s'ha efectuat el registre. Aquestes dades també quedaran anotades en el resguard justificatiu de la presentació.


*Els subjectes als quals fan referència els apartats 2 i 3 de l'article 14 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, estan obligats a relacionar-se a través de mitjans electrònics amb les administracions, per la qual cosa, de conformitat amb el que estableix l'article 68.4 de la Llei esmentada, si algun d'aquests subjectes presenta la seva sol·licitud presencialment, l'administració pública l'ha de requerir que l'esmeni presentant-la per via electrònica.

Òrgan competent per a la tramitació

Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB)

Contacte

Servei o Secció responsable

Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB)

C/ Rita Levi s/n (Parc Bit, edificio ATB). Tel.: 971176699

(sdiaz@aetib.caib.es)

X

Desistiment

Requisits

Aquest tràmit s'ha d'utilitzar per desistir de la seva sol·licitud. Serà obligatori indicar al formulari de presentació el número d'expedient individualitzat o el número de registre d'entrada de la sol·licitud. Aquest número el trobarà a la part superior dreta del requeriment o de la Proposta de Resolució o a la part superior del justificant del registre d'entrada.

Documentació a presentar

Indicar al formulari habilitat per aquest tràmit el desistiment mitjançant qualsevol mitjà que permeti la seva constància, sempre que incorpori les signatures que corresponguin d'acord amb el que preveu la normativa aplicable.

Termini màxim

El termini per al desistiment s'iniciarà amb la presentació de la sol·licitud fins a la conformitat de la justificació.

Forma de presentació

La presentació d'aquest tràmit únicament es pot fer per via telemàtica, i heu d'accedir fent un "click" al botó «Accés al tràmit telemàtic» que trobareu a la part inferior d'aquest tràmit. Per poder fer aquest tipus de tràmit, heu de disposar de certificat digital, DNI electrònic o cl@ve permanente.

Òrgan competent per a la tramitació

Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB)

Contacte

Servei o Secció responsable

Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB)

C/ Rita Levi s/n (Parc Bit, edificio ATB). Tel.: 971176699

(sdiaz@aetib.caib.es)

Informació sobre protecció de dades

X

De conformitat amb el reglament (UE) 2016/679 i la legistació vigent en matèria de protecció de dades, s’informa del tractament de les dades personals que conté aquest tràmit

Responsable del tractament

Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB)

Finalitat

Convocatòria pública per a la formalització de contractes privats per al patrocini d'esdeveniments estratègics que generin repercussió mediàtica per a les marques de les Illes Balears i l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), durant l'any 2023 en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea, Next Generation EU (Component 14. CID 224).

Legitimació

Compliment d'una missió realitzada en interès públic o en l'exercici de poders públics

Destinatari

No se cediran dades a tercers tret d'obligació legal

Drets

Drets d'accés, de rectificació, de supressió, de limitació, de portabilitat, d'oposició i de no inclusió en tractaments automatitzats, com s'explica en la informació addicional

Informació adicional

Descarregar