Torna

Seu Electrònica

Si cerques un procediment dirigit a persones físiques i a la ciutadania en general

Si cerques un procediment dirigit a persones jurídiques, autònoms, cooperatives, associacions, fundacions, ONG?S...

Si cerques un procediment dirigit a altres administracions públiques o ens, organismes i entitats que integren el sector públic (consorcis, organismes autònoms, etc...)

Interrupcions del servei

D'acord amb el que estableix l'article 11 del Reial decret 203/2021, de 30 de març, pel qual s'aprova el Reglament d'actuació i funcionament del sector públic per mitjans electrònics, en aquesta pàgina es recullen les incidències tècniques que suposen una interrupció de serveis de la Seu electrònica que n'impossibiliten el funcionament temporalment.

Podeu consultar els dies i les hores en què algun d'aquests serveis es va interrompre i descarregar-vos el certificat corresponent.

En el cas de requerir la presentació d'algun escrit o sol·licitud durant les interrupcions programades o obertes, podeu fer-ho al Registre Electrònic Comú de l'Administració General de l'Estat, https://rec.redsara.es, adreçant-ho a l'òrgan destinatari d'aquest escrit o sol·licitud.

 
INTERRUPCIONS PROGRAMADES O OBERTES:

No hi ha interrupcions programades o obertes


HISTÒRIC D'INTERRUPCIONS:

Inici: 01/04/2023 a les 08:00 hores
Fi: 01/04/2023 a les 20:00 hores
Motiu: Intervenció programada per tasques de manteniment relacionades amb l'actualització del Gestor Documental que implicarà una aturada dels serveis de tramitació telemàtica i registre electrònic del Govern de les Illes Balears. Durant aquesta intervenció no es podrà accedir als tràmits telemàtics dels procediments publicats a la Seu electrònica ni estaran disponibles a la Carpeta Ciutadana els justificants de registre emesos. 
Tipus: Programada

Descarregar certificat


Inici: 25/03/2023
Fi: 25/03/2023. Horari aproximat de 08.00h a 16.00h
Motiu: el prestador de serveis de confiança de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre (FNMT-RCM) preveu una intervenció programada en els seus sistemes per la qual es poden veure afectats de manera intermitent tots els serveis de la FMNT. Per aquest motiu pot haver-hi errades puntuals en la validació d'aquests tipus de certificat emprats en tots els sistemes que depenen d'aplicacions d'Administració Electrònica del Govern de les Illes Balears, entre d'altres els sistemes de tramitació telemàtica, carpeta ciutadana, arxiu, Custòdia, Portafirmes.
Tipus: Programada
Descarregar certificat


Inici: 03/02/2023
Fi: 03/02/2023. Horari aproximat de 08.00h a 16.00h
Motiu: Intervenció programada per tasques de manteniment relacionades amb l'actualització del Gestor Documental que implicà una aturada dels serveis de tramitació telemàtica i registre electrònic del Govern de les Illes Balears. Durant aquesta intervenció no es pogué accedir als tràmits telemàtics dels procediments publicats a la Seu electrònica ni estaren disponibles a la Carpeta Ciutadana els justificants de registre emesos. 
Tipus: Programada
Descarregar certificat