Torna

Portal de la Direcció General de Dependència

Cita prèvia - Quan i com reservar cita prèvia?

lienzo11 CITAPRÈVIA.jpg

INFORMACIÓ PER A TOTES LES PERSONES USUÀRIES DELS SERVEIS D'ATENCIÓ A LA CIUTADANIA OFERITS PER LA CONSELLERIA DE SERVEIS SOCIALS I COOPERACIÓ, EN LES SEVES OFICINES DE PALMA-DG DE DEPENDÈNCIA, PALMA-CENTRE BASE, INCA, MANACOR, I EN LA SEU DE LA CONSELLERIA

 Quan reservar cita prèvia?

Quan heu de presentar documentació a les oficines de la Direcció General de Dependència a Palma, Manacor o Inca -o, en el cas de la Renda Social i a partir de 2017, també a les oficines de la seu de la Conselleria en Pl. Drassana, de Palma-, i desitjau rebre assessorament al respecte i que la documentació sigui revisada adientment, heu de reservar cita prèvia.

Quan heu de rebre atenció i assessorament personalitzats sobre els tràmits relacionats amb les prestacions gestionades per la Direcció General de Dependència i sobre els procediments i tràmits en matèria de Família (mediació familiar i parelles estables) o, a partir de 2017 també de la Renda Social Garantida, igualment heu de reservar cita prèvia.

 

 Com reservar cita prèvia?

Per qualsevol dels medis següents:

INTERNET: Clicant l'enllaç ( http://citapreviasocial.caib.es) i seguint les instruccions indicades.

TELÈFON (971 225 797) de dilluns a divendres, de 8:00 a 20:00h, i dissabtes, de 9:00 a 14:00h (dies 24 i 31 de desembre, de 8:00 a 15:00h).

Per accedir als models de sol·licitud i a un resum de les principals característiques dels procediments gestionats, podeu consultar els enllaços següents:

Procediments i tràmits gestionats per la Direcció General de Dependència

Procediments i tràmits de Família (mediació familiar i parelles estables)

Procediment i tràmits de la Renda Social Garantida