Torna

Ibjove

desc_CONS AFERS SOCIALS ESPORTS.png desc_microsite Transparent_Horitzontal+Nom.png

L'Institut Balear de la Joventut (IBJOVE) és una entitat pública que depèn orgànicament de la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears. La seva funció principal és aplicar les polítiques de joventut engegades pel Govern de les Illes Balears i també desenvolupar iniciatives concretes i globals, tant si són pròpies com si són de suport a altres entitats, en benefici del jovent de les nostres illes.

Entre altres coses, l'Institut Balear de la Joventut gestiona el Programa Cultural Art Jove; l'Observatori de la Joventut de les Illes Balears; el Carnet Jove; l'Infojove (amb programes com "Cibermentors" o "Vida digital més segura"); el Programa Júnior d'estudis a l'estranger, així com cursos d'idiomes a diversos llocs del món;instal·lacions juvenils, com l'alberg i el campament de la Victòria (Alcúdia, Mallorca), la casa de colònies de Ca n'Arabí (Binissalem, Mallorca) i la casa de colònies de Formentera; com també l'Àrea de Participació, d'encontre amb entitats i professionals del món de la joventut i el lleure.

A més, l'Institut Balear de la Joventut organitza activitats formatives i de suport a professionals que treballen en l'àmbit de la joventut, l'educació i el lleure amb el propòsit de reconèixer i valorar la importància de tot el sector que treballa amb joves.

Mesures per afrontar la COVID-19 en l’àmbit de la joventut i el lleure des del 9 al 23 de maig de 2021

PDF MESURES COVID 9 A 23 MAIG 2021 (MALLORCA)

PDF MESURES COVID 9 A 23 MAIG 2021 (MENORCA, EIVISSA I FORMENTERA)

Font: Pla de Mesures de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19 (BOIB núm. 60, de 8 de maig de 2021) i acords del Consell de Govern d'aplicació de mesures addicionals.

Normativa per a l'àmbit de les Illes Balears

Pla de Mesures de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19.pdf (Mirau els apartats VIII, XIX i X del Pla).

Enllaços a les pàgines web dels consells insulars

Consell de Mallorca

Consell Insular de Menorca

Consell d'Eivissa 

Consell Insular de Formentera

CURS DE DINAMITZACIÓ D'ACTIVITATS TEMPS LLIURE EDUCATIU INFANTIL I JUVENIL

Més informació

desc_M2.jpeg

CONSULTA L'OFERTA DE CAMPS DE VOLUNTARIAT 2021

desc_AJ21ImatgeGeneralAJ21.jpg

Programa cultural Art Jove 2021 - Creant Nous Mons


L’art i la cultura es fan encara més imprescindibles en èpoques de crisi. La cultura no només és segura, també és sanadora. Després de la pandèmia, cal doncs reinventar-se, cal reconstruir els lligams i els vincles. Crear un mon nou. 

Amb aquest eslògan arranca l’edició 2021 del programa cultural Art Jove. Esperonant, ara més que mai, als joves artistes de les Illes Balears a repensar i transformar la nostra societat, fins i tot la nostra manera de viure. I tot això vehiculat en 7 certàmens, tots ells dissenyats perquè els joves participants puguin donar les seves primeres passes en la  indústria cultural amb el suport de l’IBJOVE. 

Les modalitats convocades són:

  1. Certamen de Fotografia, dotat amb 5.000,00 € 
  2. Certamen de Creació Teatral Jove, dotat amb 9.000,00 € 
  3. Certamen de Creació Musical Jove, dotat amb 9.000,00 € 
  4. Certamen de Música per a Joves Intèrprets, en la modalitat de solistes, dotat amb 4.000,00 € 
  5. Certamen de Disseny Gràfic, dotat amb 7.000,00 €
  6. Certamen de Poesia i Prosa Poètica Manel Marí, dotat amb 5.000,00 € 
  7. Certamen d’Arquitectura Jove i Disseny d’Interiors, en les modalitats de Projectes de futur i Projectes Realitzats, dotat amb 9.000,00 € 

CONSULTA LES BASES COMPLETES

Crida a la presentació de propostes d’articles per al proper volum de l’Anuari de la Joventut de les Illes Balears 2021 

Enguany, l’Anuari de la Joventut de les Illes Balears vol aproximar-se a les noves realitats derivades de la covid’19. Com ha impactat la pandèmia sobre la vida del jovent de les Balears?

Es cerquen treballs procedents dels diferents camps disciplinaris, estudis i experiències pràctiques i es valoraran especialment treballs que incideixin en qüestions o enfocaments innovadors, pràctiques i experiències on els joves siguin protagonistes actius i que situïn la participació juvenil al centre de la reflexió.

Et convidam a presentar una proposta d’article per al pròxim volum de l’Anuari de la Joventut de les Illes Balears 2021.

Consulta les bases al web de l'Observatori de la Joventut

Obertura del programa de reserves de les instal·lacions que gestiona l'IBJOVE.

  • Pel Campament de la Victòria, el dia de formalització de reserves serà el 5 d'octubre de 2020 a les 9:00 h.del matí.
  • Pel casal de Colònies de Formentera, el dia de formalització serà el dia 13 d'octubre de 2020 a les 9:00 del matí.
  • I el Casal de Colònies de ca n'Arabí, romandrà tancat pels usuaris fins a final d'any.

Per a fer la reserva és obligatori enviar el full de reserva que trobareu en aquest web, dintre de l'apartat d'Instal·lacions o a l'enllaç que us facilitem.Pàgina Web

Les reserves s'atendran per ordre d'arribada i sempre que s'hagi sol·licitat per formulari.

Si s'han d'enviar per correu electrònic, s'utilitzarà el de reservasib@gmail.com

És important recordar que les reserves fetes per l'any 2021 es poden veure modificades o anul·lades segons el que dicti la normativa vigent quant a recomanacions de la Conselleria de Salut i Consum o altre organisme competent.Pàgina Web

Cursos d'idiomes en línia a partir de 16 anys

L'IBJOVE, a través del Departament de Cursos d'Idiomes i en col·laboració amb acadèmies de prestigi d'Irlanda, posa a la vostra disposició l'opció d'aprendre o perfeccionar una llengua sense sortir de casa: no només podreu gaudir de les lliçons dirigides per professors qualificats, també podreu participar en diverses activitats culturals i tenir accés a plataformes en línia que us ajudaran a reforçar els coneixements adquirits durant les classes.

Consultau-nos qualsevol dubte! Pàgina Web

desc_transparente.png desc_microsite Transparent_DEP_ArtJove.png desc_microsite Transparent_DEP_CarnetJove.png

desc_microsite Transparent_DEP_Idiomes.png

desc_microsite Transparent_DEP_InfoJove.png

desc_microsite Transparent_DEP_InstalacionsJoves.png desc_microsite Transparent_DEP_ObservatoriJove.png

desc_microsite Transparent_DEP_ParticipacioJove.png