Torna

Ibjove

desc_CONS AFERS SOCIALS ESPORTS.png desc_microsite Transparent_Horitzontal+Nom.png

L'Institut Balear de la Joventut (IBJOVE) és una entitat pública que depèn orgànicament de la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears. La seva funció principal és aplicar les polítiques de joventut engegades pel Govern de les Illes Balears i també desenvolupar iniciatives concretes i globals, tant si són pròpies com si són de suport a altres entitats, en benefici del jovent de les nostres illes.

Entre altres coses, l'Institut Balear de la Joventut gestiona el Programa Cultural Art Jove; l'Observatori de la Joventut de les Illes Balears; el Carnet Jove; l'Infojove (amb programes com "Cibermentors" o "Vida digital més segura"); instal·lacions juvenils, com l'alberg i el campament de la Victòria (Alcúdia, Mallorca), i la casa de colònies de Formentera; com també l'Àrea de Participació, d'encontre amb entitats i professionals del món de la joventut i el lleure.

A més, l'Institut Balear de la Joventut organitza activitats formatives i de suport a professionals que treballen en l'àmbit de la joventut, l'educació i el lleure amb el propòsit de reconèixer i valorar la importància de tot el sector que treballa amb joves.

 

Oferta pública d'ocupació amb núm. 04 2023 001062 corresponent a la selecció d'un rellevista del grup C mitjançant contracte de relleu amb motiu de la jubillació parcial anticipada d'un treballador de l'Institut Balear de la Joventut

Més informació

CERTAMEN DE VÍDEO DE MEDI AMBIENT CARNET JOVE 2023

L’Institut Balear de la Joventut ha convocat el Certamen de Vídeo de Medi Ambient Carnet Jove 2023 amb la finalitat d’augmentar el coneixement i la conscienciació respecte del medi ambient pel que fa a la mobilitat sostenible i l’incentiu de mesures responsables.

Anar al web de Carnet Jove

instagram_medi_ambient.png

PROGRAMA CULTURAL ART JOVE 2023


AJ_2023_PROGRAMA.jpg

DOS NOUS CERTÀMENS:

- Xef Jove
- Projectes de Memòria històrica

Consulta les bases

TROBADES CIBERMENTORES 2023

Més de 600  joves estudiants d’ESO i més de 60 professors participaran enguany a les successives trobades cibermentores que ha organitzat l’Institut Balear de la Joventut a la Casa Esment de Son Ferriol.


_TROBADES_CIBERMENTORES_2023_(1).png

Més informació


ARA EL TEU CARNET JOVE NO COSTA RES

El Carnet Jove Europeu a les Illes Balears passa a ser gratuït. La Conselleria d’Afers Socials i Esports, a través de l’Institut Balear de la Joventut (IBJOVE), suprimeix el preu públic de 6 euros per titular per la seva emissió després que s’hagi modificat el decret que regula el Carnet Jove pel qual es desplega parcialment la Llei integral de la joventut.

Anar al web del Carnet Jove de les Illes Balears

Anar a la notícia

noticia_web_carnet_jove.png

 


CERTAMEN ART JOVE DE CARTELLS 40 ANYS D'ESTATUT D'AUTONOMIA

Aquestes són les obres guanyadors i finalistes del certamen Art Jove al millor cartell d’ aniversari dels 40 anys de l’Estatut d’Autonomia.
Enhorabona a tota la joventut que ha participat que encara no era nada quan es va produir aquest esdeveniment històric.
Gràcies per la vostra implicació, sensibilitat i consciència demostrada.

Júlia Mulet Ortega, 1r premi

Sol Íñigo Vivó, 2n premi

Xavier Alorda Llabrés, 3r premi

Cartell_1r_premi.PNGCartell_2n_premi.PNGCartell_3r_premi.PNG

FINALISTES

Maria Antònia Gomila Fullana

Antònia Sansó Sastre

Jean Paul Gallo Castro


Cartell_Finalista_1.PNGCartell_finalista_2.PNGCartell_finalista_3.PNG

MÉS FINALISTES

Rosa Coli Duque

Iván Linares Mota

Maria Eugènia Vallés Rechach

Cartell_finalista_4.PNGCartell_finalista_5_.PNGCartell_finalista_6.PNG


CONVOCATÒRIA DEL PROCÉS EXCEPCIONAL D'ESTABILITZACIÓ MITJANÇANT ELS PROCEDIMENTS SELECTIUS DE CONCURS I CONCURS-OPOSICIÓ PER COBRIR LES PLACES DE PERSONAL LABORALDE L'INSTITUT BALEAR DE LA JOVENTUT (IBJOVE)

Més informació