Torna

Seu Electrònica

Si cerques un procediment dirigit a persones físiques i a la ciutadania en general

Si cerques un procediment dirigit a persones jurídiques, autònoms, cooperatives, associacions, fundacions, ONG?S...

Si cerques un procediment dirigit a altres administracions públiques o ens, organismes i entitats que integren el sector públic (consorcis, organismes autònoms, etc...)

Subvencions SOIB Formació amb Compromís de Contractació 2023-2026

L'objecte de la convocatòria es regular la concessió de subvencions per finançar el programa SOIB Formació amb Compromís de Contractació, que pot incloure especialitats formatives de certificat de professionalitat i especialitats formatives no conduents a l'obtenció de certificats de professionalitat dirigides a treballadors desocupats per als anys 2023, 2024 i 2025.

Codi SIA

2986474

Persones destinatàries

Es poden beneficiar de les subvencions previstes en aquesta convocatòria:

a) Entitats privades amb centres de treball ubicats a la comunitat autònoma de les Illes Balears, que adquireixin per si mateixes el compromís de contractació.

b) Entitats de formació inscrites o acreditades al Registre estatal d'entitats de formació a la data de presentació de la sol·licitud d'acord amb l'article 15 de la Llei 30/2015, de 9 de setembre, amb la condició que tinguin establiment operatiu, sucursal o delegació a les Illes Balears, que podran assumir el compromís de contractació mitjançant acords o convenis amb altres empreses que efectuaran la contractació. En tot cas, serà l'entitat de formació beneficiària que assumirà la responsabilitat de l'execució de l'activitat formativa subvencionada i del compliment del compromís de contractació.

Termini per a resoldre i notificar

El termini màxim per resoldre i notificar les resolucions és de tres mesos des de l'endemà de finalitzar cada un dels terminis de presentació de sol·licituds, excepte el darrer termini de cada exercici pressupostari que serà de dos mesos.

Silenci administratiu

Negatiu

Forma d'inici

D'ofici

Fi de la via administrativa

Si

Disponible per tramitar per persona apoderada

Si

Òrgan competent per a resoldre

Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

Tràmits

X

Sol·licitud

Requisits

La sol·licitud de subvenció s'ha de tramitar mitjançant l'aplicació de gestió ESOIB.

Per poder accedir i fer el tràmit a través de l'aplicació de gestió ESOIB, l'entitat prèviament ha d'haver sol·licitat l'alta de les persones gestores que han de poder accedir a aquesta aplicació amb un correu a formaciodual@soib.es, aportant la documentació acreditativa de l'entitat i de la seva representació.

Les entitats que ja estan donades d'alta en l'aplicació de gestió ESOIB no han de sol·licitar aquesta alta ni han d'aportar la documentació esmentada, llevat que la informació que hi figura no estigui actualitzada. En aquest cas, s'han d'acreditar documentalment els canvis (representant, nomenaments, estatuts, etc.) i cal sol·licitar al SOIB que actualitzi les dades a través del correu mencionat.

Un cop l'entitat disposa de l'alta en l'aplicació de gestió ESOIB, s'ha de generar el model de sol·licitud normalitzat i adjuntar la documentació corresponent mitjançant l'aplicació ESOIB.

Una vegada feta la tramitació dins ESOIB, l'aplicació genera un document de sol·licitud normalitzat en format PDF, el qual, per tal de completar el tràmit, s'ha de signar electrònicament i s'ha de presentar des de la Seu Electrònica del Govern, dins el termini de presentació de sol·licituds, de conformitat amb l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Fins que no es completi el tràmit de registre electrònic de la sol·licitud no es considera presentada vàlidament.

Documentació a presentar

Termini màxim

El termini de presentació de sol·licituds dels projectes formatius començarà per a les accions que s'han d'iniciar dins l'exercici pressupostari 2023:-De l'endemà de la publicació a 11/09/2023

Per a les accions que s'han d'iniciar dins l'exercici pressupostari 2024:-De dia 1/10/2023 a13/09/2024

Per a les accions que s'han d'iniciar dins l'exercici pressupostari 2025:-De dia 1/10/2024 a12/09/2025

Forma de presentació

La presentació d'aquest tràmit únicament es pot fer per via telemàtica, i heu d'accedir fent un "click" al botó «Accés al tràmit telemàtic» que trobareu a la part inferior d'aquest tràmit. Per poder fer aquest tipus de tràmit, heu de disposar de certificat digital, DNI electrònic o cl@ve permanente.

Òrgan competent per a la tramitació

Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

Contacte

Servei o Secció responsable

Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

Carrer Gremi d'Hortolans, 11, 1 planta. Polígon Son Rossinyol. Tel.: 971177900 - Fax: 971176342

(mpedrosa@soib.caib.es)

Informació sobre protecció de dades

X

De conformitat amb el reglament (UE) 2016/679 i la legistació vigent en matèria de protecció de dades, s’informa del tractament de les dades personals que conté aquest tràmit

Responsable del tractament

Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

Finalitat

Tramitació del procediment

Legitimació

Compliment d'una missió realitzada en interès públic o en l'exercici de poders públics

Destinatari

No se cediran dades a tercers tret d'obligació legal

Drets

Drets d'accés, de rectificació, de supressió, de limitació, de portabilitat, d'oposició i de no inclusió en tractaments automatitzats, com s'explica en la informació addicional

Informació adicional

Descarregar