Les obres de reforma de Ses Figueretes, que inclouen 2,6 milions d’euros d’ITS, començaran a l’octubre

El finançament del projecte és a tres bandes: Consell d’Eivissa (865.067 euros), Ajuntament d’Eivissa (1.868.841 euros) i Govern de les Illes Balears (2.595.201 euros, amb l’Impost del Turisme Sostenible) i les obres es perllongaran durant 6 mesos.

“El treball en equip entre l’Ajuntament, el Consell i el Govern, juntament amb una inversió de 5.329.000 euros, faran possible que el pròxim mes d’octubre comencin les obres per reformar totalment el passeig marítim més important de la ciutat d’Eivissa”. La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, acompanyada de Vicent Torres, president del Consell d’Eivissa, i de Rafa Ruiz, batle d’Eivissa, ha fet aquest anunci durant la presentació del projecte final de reforma de Ses Figueretes.

El finançament del projecte és a tres bandes: Consell d’Eivissa (865.067 euros), Ajuntament d’Eivissa (1.868.841 euros) i Govern de les Illes Balears (2.595.201 euros, amb l’Impost del Turisme Sostenible). Les obres es perllongaran durant 6 mesos, amb l’objectiu que estiguin finalitzades abans que comenci la temporada turística de l’any vinent. La presidenta ha destacat que “les aportacions dels turistes permetran no només millorar el model turístic, sinó també millorar el model de ciutat. Amb aquest projecte emblemàtic, Eivissa retorna espai als seus ciutadans i ciutadanes.

Aposta per la peatonalització i el medi ambient, amb la recuperació d’espai de platja i litoral; aposta per la mobilitat urbana, amb la creació d’un carril bici; aposta per les famílies, amb l’ampliació i creació de nous parcs infantils, i aposta pel futur i la sostenibilitat, amb la millora del cicle de l’aigua i més zones verdes”.

Enlaces de interes: