desc_ibetec.jpg
 Portada    Català    Castellano   

Tornar al llistat de notícies

03/10/2018

UNIRED es reuneix amb la Direcció General de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació

UNIRED s'ha reunit  amb la Direcció general de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.

El Director General, Roberto Sánchez, i el Subdirector General de Planificació i Gestió de l'Espectre Radioelèctric, Antonio Fernández-Paniagua Díaz-Flores, van mantenir una reunió cordial amb els representants de UNIRED, donant continuïtat a la permanent labor de col·laboració per a la definició d'un marc favorable al desenvolupament de la TDT i dels serveis de comunicacions electròniques.

En aquesta trobada es van analitzar les previsions d'evolució tecnològica i legal de la TDT, a curt i mig termini, i les actuacions que hauran d'escometre ciutadans i radiodifusors per causa del segon dividend digital.

Així mateix, es van tractar altres temes relatius a emissions de radiodifusió sonora (analògica i digital) i a les previsions de disponibilitat d'espectre radioelèctric per a xarxes de comunicació d'emergències i la gradual introducció del 5G.

Per part de UNIRED van assistir a la reunió tots els membres de la seva Junta Directiva:

- Matxalen Lauzirika (Directora General de ITELAZPI)

- Mayte Ortín (Directora Gerent de AST)

- Gonzalo Pansard (Director General de AXIÓN)

- Wenceslao Sánchez (Director General de Telecom CLM)

- Miguel Rodríguez (Director Gerent de RETEGAL)

- Iñaki Pinillos (Director Gerent de NASERTIC)

- Bartomeu Tugores (Director Gerent de IBETEC)

UNIRED, Unió d'Operadors de Xarxa de Radiodifusió i Telecomunicacions, és una associació sense ànim de lucre, creada l'any 2006 per representar, gestionar i defensar els interessos comuns dels seus membres, com a operadors de xarxes portadores de difusió del senyal audiovisual i gestors d'infraestructures de telecomunicacions.

 C. Blaise Pascal, s/n. Edifici Adduno - Parc Bit (Ctra. Palma - Valldemossa, km. 7,4) - 07121 - Palma
Tel.: +34 971 17 73 54 - Fax: +34 971 17 69 95 - Correu-e: administracio@ibetec.caib.es
www.ibetec.cat