desc_ibetec.jpg
 Portada    Català    Castellano   

Formulari de contacte


Si voleu posar-vos en contacte amb  IBETEC, podeu omplir aquest formulari de contacte:

 

*
*
*
*

(*)Tractament de dades

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, de 13 de desembre, l'informem que les dades de caràcter personal que vostè ens subministri seran tractades i incorporades a un fitxer inscrit a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, del qual és responsable IBETEC amb la finalitat de gestionar les seves consultes, peticions o sol·licituds relacionades amb l’activitat i els serveis oferts per IBETEC.

Tots els camps assenyalats amb el signe asterisc (*) s’han d’emplenar obligatòriament. En cas de que no els empleni no podrem atendre la seva petició.

Així mateix, l’informem que, en el cas de que introdueixi dades personals de terceres persones, vostè es responsabilitza d’haver obtingut el seu consentiment, de que les dades siguin correctes i vertaderes i d’informar-les sobre els extrems que es recullen en aquest document. IBETEC en cap cas es fa responsable de l’omissió d’aquest requisit.

En darrer lloc l’informem de que gaudeix de la possibilitat d’exercir gratuïtament els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-se per escrit i adjuntant còpia de document oficial que l’identifiqui, a IBETEC, situat al C/ Blaise Pascal, s/n. Edifici Adduno - Parc Bit (Ctra. Palma - Valldemossa, km. 7,4) - 07121 - Palma (Illes Balears Espanya) o be a l’ adreça electrònica administracio@mib.caib.es, indicant de forma visible el concret dret que vol exercir.

 C. Blaise Pascal, s/n. Edifici Adduno - Parc Bit (Ctra. Palma - Valldemossa, km. 7,4) - 07121 - Palma
Tel.: +34 971 17 73 54 - Fax: +34 971 17 69 95 - Correu-e: administracio@mib.caib.es
www.ibetec.cat