desc_ibetec.jpg
 Portada    Català    Castellano   

Tornar al llistat de notícies

03/03/2017

Marratxí s’integra a la xarxa de comunicacions mòbils tetraIB

El vicepresident i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, ha presidit avui la signatura d’un conveni d'adhesió de Marratxí a la xarxa de comunicacions mòbils de seguretat i emergències TetraIB del Govern. En la signatura del conveni han participat el batle del municipi, Joan Francesc Canyelles, i el director gerent de l’empresa pública Multimèdia de les Illes Balears, Bartomeu Tugores.

La signatura d'aquest conveni farà possible la integració de les comunicacions del serveis de Seguretat i Emergència del municipi de Marratxí amb la resta d'organismes públics de les nostres illes subscriptors del servei. Es facilita així la coordinació de tots els serveis públics involucrats d'una manera més eficaç i eficient en la presa de decisions i en el moment de les intervencions. Amb aquesta adhesió, la població disposarà d’una millor gestió de la seguretat de la població.

Multimèdia de les Illes Balears facilita fins a cinc terminals portàtils als organismes que s'adhereixen perquè així comprovin les funcionalitats, al mateix temps que participen en la definició funcional del servei. En aquest cas, Multimèdia ha facilitat cinc terminals a la Policia Local de Marratxí.

 C. Blaise Pascal, s/n. Edifici Adduno - Parc Bit (Ctra. Palma - Valldemossa, km. 7,4) - 07121 - Palma
Tel.: +34 971 17 73 54 - Fax: +34 971 17 69 95 - Correu-e: administracio@ibetec.caib.es
www.ibetec.cat