desc_ibetec.jpg
 Portada    Català    Castellano   

Tornar al llistat de notícies

22/11/2017

El municipi de Sencelles s’integra a la xarxa de comunicacions mòbils tetraIB

El director gerent de Multimèdia, Bartomeu Tugores, i el batle del municipi de Sencelles, Joan Carles Verd, han signat un conveni d'adhesió a la xarxa de comunicacions mòbils de seguretat i emergències TetraIB del Govern.

La signatura d'aquest conveni farà possible la integració de les comunicacions del serveis de Seguretat i Emergència del municipi de Sencelles amb la resta d'organismes públics de les nostres illes subscriptors del servei. Es facilita així la coordinació de tots els serveis públics involucrats d'una manera més eficaç i eficient en la presa de decisions i en el moment de les intervencions. Amb aquesta adhesió, la població disposarà d’una millor gestió de la seguretat de la població.

Multimèdia de les Illes Balears facilita fins a cinc terminals portàtils als organismes que s'adhereixen perquè així comprovin les funcionalitats, al mateix temps que participen en la definició funcional del servei. En aquest cas, Multimèdia facilitarà quatre terminals a la Policia Local de Sencelles.

 C. Blaise Pascal, s/n. Edifici Adduno - Parc Bit (Ctra. Palma - Valldemossa, km. 7,4) - 07121 - Palma
Tel.: +34 971 17 73 54 - Fax: +34 971 17 69 95 - Correu-e: administracio@ibetec.caib.es
www.ibetec.cat