desc_ibetec.jpg
 Portada    Català    Castellano   

Tornar al llistat de notícies

15/01/2018

El Govern millora les comunicacions de seguretat i emergències a Santanyí

Bartomeu Tugores, director gerent de l'entitat pública empresarial de telecomunicacions i innovació IBETEC (depenent de la Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme) i Llorenç Galmés Verger, batle de l'ajuntament de Santanyí, han signat un conveni de col·laboració que permetrà la instal·lació d'una estació de telecomunicacions tetraIB a l'edifici municipal casa de cultura del centre urbà de Santanyí. Maria de Consolación Pons Monserrat, regidora de salut, gent gran, policia local, protecció civil, igualtat de la dona i guarderies també ha participat a l'acte.

Els serveis de les estacions TetraIB estan orientats a oferir comunicacions segures al personal de les administracions públiques amb competències de Seguretat i Emergències de les Illes Balears. Entre d'altres, l'Institut Balear de la Natura (IBANAT), les Agrupacions de Voluntaris de Protecció Civil (AVPC), el personal operatiu del Servei d'Emergències d'Illes Balears (SEIB112) depenent de la Direcció d'Emergències del Govern, els Serveis d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU061) de l'IB-Salut de la Conselleria de Sanitat i Consum, i la major part de les policies locals.

La instal·lació d'una estació de telecomunicacions tetraIB a l'edifici casa de cultura de Santanyí proporcionarà una millora de cobertura a la zona urbana de Santanyí, arribant fins a les zones urbanitzades de Cala Llombards.

 C. Blaise Pascal, s/n. Edifici Adduno - Parc Bit (Ctra. Palma - Valldemossa, km. 7,4) - 07121 - Palma
Tel.: +34 971 17 73 54 - Fax: +34 971 17 69 95 - Correu-e: administracio@ibetec.caib.es
www.ibetec.cat