desc_ibetec.jpg
 Portada    Català    Castellano   

Tornar al llistat de notícies

10/01/2020

El Govern de les Illes Balears millorarà els serveis de telecomunicacions a Sant Antoni de Portmany

El 5 de desembre, el director gerent d'IBETEC, Bartomeu Tugores, va viatjar a Eivissa per a la firma del Contracte de cessió d'ús d'espaci i vàries servituds per a la construcció d'un centre de telecomunicacions en el Puig d’en Coca (Santa Agnès de Corona) amb el Sr. Marcos Serra Colomar, batle de Sant Antoni de Portmany (i dos propietaris privats).

 

A Santa Agnès de Corona i els seus voltants IBETEC i l'Ajuntament reconeixen l'existència d'una mancança de serveis de telecomunicacions públics i privats.

 

Por això, consideren adequat col·laborar en la construcció d'un centre de telecomunicacions en el Puig d'en Coca, que permetrà la instal·ació d'estacions i serveis de telecomunicacions, tals com el servei d'emergències TetraIB, TDT o IoTIB... i posar part del seu espaci a disposició dels operadors privats.

 

D'aquesta manera, el Govern de les Illes Balears contribueix a la dinamització i extensió dels serveis de telecomunicacions a les Illess Baleares i, particularment, a Eivissa, corregint els desequilibris entre zones amb diferents graus de desenvolupament d'aquests serveis.

 C. Blaise Pascal, s/n. Edifici Adduno - Parc Bit (Ctra. Palma - Valldemossa, km. 7,4) - 07121 - Palma
Tel.: +34 971 17 73 54 - Fax: +34 971 17 69 95 - Correu-e: administracio@ibetec.caib.es
www.ibetec.cat