avisoCookies

Visualització del menú

Selector d'idioma

caes
|


Visualització del menú

Imatge banner

Promoció de la salut

Promoció de la salut

Ruta de navegació

La promoció de la salut té com a missió millorar la salut, el benestar i la qualitat de vida de la població amb polítiques i accions dirigides a enfortir les habilitats i capacitats dels individus i a modificar les condicions socials, ambientals i econòmiques, per tal de mitigar el seu impacte en la salut individual i de la comunitat i de reduir les desigualtats socials en salut. Les condicions en què les persones neixen, creixen, treballen, es relacionen i envelleixen determinen la seva salut.

Des del Govern de les Illes Balears treballam sobre cinc àrees d’acció prioritàries a partir del model de determinants socials de la salut. Treballam en polítiques públiques saludables, amb l’objectiu de crear entorns afavoridors de la salut, enfortir l’acció de la comunitat, desenvolupar habilitats personals i reorientar els serveis de salut.

Per això, posam a la teva disposició dues eines essencials: el Portal de Promoció de la Salut i Eina Salut. Eina Salut és una eina de promoció de la salut pensada per ajudar les persones individualment; les comunitats en què viuen, treballen i interactuen; les institucions, i a qui assumeix responsabilitats polítiques, a prendre les millors decisions respecte de la salut, la salut de la seva comunitat o la de la població de la qual són responsables.
 

Publicador de continguts

Línea separadora


HTML Example

A paragraph is a self-contained unit of a discourse in writing dealing with a particular point or idea. Paragraphs are usually an expected part of formal writing, used to organize longer prose.

Línea separadora


contingutRelacionat_header_destacados

CONTINGUT RELACIONAT

Publicador de continguts

Línea separadora


Publicador de continguts

Ajudes i tràmits

Línea separadora


Publicador de continguts

Línea separadora


Contacte Salut

Línea separadora


Publicador de continguts

Et pot interessar
Control de tensió a una consulta mèdica Conselleria de Salut
Professional escriu en ordinador Vols demanar cita amb el sistema sanitari?
Ma sobre un teclat telefònic Infosalut Connecta
Fonendoscopi, plat vermell amb forma de cor i poma verda a sobre EinaSalut

comparteix

Comparteix​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​