Torna

Seu Electrònica

Si cerques un procediment dirigit a persones físiques i a la ciutadania en general

Si cerques un procediment dirigit a persones jurídiques, autònoms, cooperatives, associacions, fundacions, ONG?S...

Si cerques un procediment dirigit a altres administracions públiques o ens, organismes i entitats que integren el sector públic (consorcis, organismes autònoms, etc...)

Ajudes per a desplaçaments de les seleccions autonòmiques per els Campionats d'Espanya en Edat Escolar per a l'any 2024

L'objecte de la convocatòria és ajudar les seleccions autonòmiques de les Illes Balears per facilitar la participació en els Campionats d'Espanya en Edat Escolar convocats pel Consell Superior d'Esports per a l'any 2024.

Codi SIA

3036636

Persones destinatàries

Poden ser beneficiaris d' aquestes subvencions les seleccions autonòmiques de les federacions esportives de les Illes Balears de les categories aleví, cadet, infantil, juvenil, adaptat i inclusiu i els corresponents tècnics federatius que participin en els Campionats d' Espanya en Edat Escolar de l' any 2024.

Les federacions esportives de les Illes Balears seran les encarregades de seleccionar els esportistes i tècnics que formen part de les seleccions autonòmiques i de realitzar els tràmits de sol·licitud i justificació de les subvencions objecte d' aquesta convocatòria.

Termini per a resoldre i notificar

6 mesos des de la finalització del període de presentació de les sol·licituds

Silenci administratiu

Negatiu

Forma d'inici

D'ofici

Fi de la via administrativa

Si

Disponible per tramitar per persona apoderada

Si

Òrgan competent per a resoldre

Conselleria de Turisme, Cultura i Esports

Documents relacionats amb el procediment

Tràmits

X

Sol·licitud

Requisits

Són objecte de subvenció les despeses dels esportistes, tècnics i desplaçament de material esportiu necessari per competir de les seleccions autonòmiques de les federacions esportives de les Illes Balears derivades de la participació en els Campionats d'Espanya en Edat escolar de l'any 2024, següents:

· Desplaçaments d'avió i/o vaixell a la Península, Illes Canàries, Ceuta i Melilla.

· Desplaçaments per carretera o tren a la Península, Illes Canàries, Ceuta i Melilla

· Despeses de manutenció i a l' allotjament a la Península, Illes Canàries, Ceuta i Melilla.

· Vestimenta per als desplaçaments i actes protocol·laris per als esportistes i els tècnics per participar en els campionats d'Espanya en edat escolar. Els annexos 2 i 3 recullen les característiques i els detalls.

Documentació a presentar

4.4 Documentació que cal aportar:

a) Imprès de sol·licitud emplenat i signat adequadament, en el qual constin les dades del beneficiari.

b) Memòria explicativa de l'activitat, en la qual han de figurar:

— Nombre d' esportistes, edat i categoria.

— Nombre de tècnics.

— Dates d' anada i tornada i llocs del trasllat.

— Pressupost de despeses i ingressos de l' activitat.

c) Declaració responsable de l'entitat sol·licitant que acrediti que no es troba inclosa en cap dels supòsits de prohibició o d' incompatibilitat per ser beneficiària de la subvenció de conformitat amb la normativa aplicable.

d) En cas que no siguin perceptors de la Comunitat Autònoma, declaració responsable de veracitat de les dades bancàries aportades, tal com preveu el Decret 6/2013, de 17 de febrer, de mesures de simplificació documental dels procediments administratius; o un document bancari que acrediti la titularitat del compte. L'imprès normalitzat esmentat es podrà obtenir a la seu o a la pàgina web de la Direcció General d'Esports.

e) Certificat d' estar al corrent de les obligacions tributàries amb la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Aquest certificat l' adjuntarà d' ofici l' òrgan instructor.

f) Declaració responsable de tots els ajuts i subvencions demanats o concedits per qualsevol institució, pública o privada, nacional o estrangera, relacionats amb la sol·licitud.

g) Declaració responsable relativa a les obligacions següents:

i. Dur a terme l'activitat que fonamenta la concessió de la subvenció en la forma i el termini que s' estableixen en la convocatòria, així com, si s' escau, en la resolució de concessió corresponent o en les modificacions que, si s'escau, s'aprovin.

ii. Destinar l' import de la subvenció al finançament de l'actuació per a la qual s'ha demanat, en la forma i termini que s' indiquin a la convocatò-ria i, si s' escau, a la resolució corresponent o les seves modificacions.

iii. Comunicar a l'òrgan que concedeix la subvenció la modificació de qual-sevol circumstància que afecti algun dels requisits exigits per concedir la subvenció.

iv. Adoptar, si escau, en els termes que s'estableixin en les convocatòries corresponents, les mesures de difusió consistents a fer constar en els in-formes anuals que es redactin, així com en els treballs, activitats, publi-cacions, documents o actes públics relacionats amb la finalitat de la subvenció, el finançament de la Comunitat Autònoma de les Illes Bale-ars i, si s'escau, el cofinançament amb fons de la Unió Europea i més concretament la imatge corporativa de la Direcció General d' Esports de la conselleria competent en matèria d'esports i, si s'escau, la imatge de la Unió Europea. Una còpia de les publicacions s' ha de trametre a la Di-recció General esmentada.

h) Declaració responsable de no haver estat sancionades o condemnades en els darrers tres anys per haver exercit o tolerat pràctiques laborals considerades discriminatòries per raó de sexe o de gènere, sancionades per resolució administrativa ferma o condemnades per sentència judicial ferma.

i) Declaració responsable de complir les obligacions que estableixen l'article 11 del Text refós de la Llei de subvencions i l'article 17 de l' Ordre de la consellera d' Afers Socials i Esports de 12 de febrer de 2021 per la qual s'estableixen les bases reguladores de la concessió de subvencions en matèria d' esports.

j) Declaració responsable de no tenir vigent cap sanció ferma greu o molt greu en matèria esportiva, cap sanció ferma per dopatge, ni cap sanció penal ferma per delictes relacionats amb el dopatge.

Termini màxim

Dins el termini compres entre dia 8 de gener de 2024 i dia 31 de gener de 2024, les persones interessades han de presentar les sol·licituds de forma electrònica mitjançant el tràmit telemàtic que estarà disponible en el procediment publicat a la Seu Electrònica d'aquesta Administració

Forma de presentació

La presentació d'aquest tràmit únicament es pot fer per via telemàtica, i heu d'accedir fent un "click" al botó «Accés al tràmit telemàtic» que trobareu a la part inferior d'aquest tràmit. Per poder fer aquest tipus de tràmit, heu de disposar de certificat digital, DNI electrònic o cl@ve permanente.

Òrgan competent per a la tramitació

Conselleria de Turisme, Cultura i Esports

Contacte

Servei o Secció responsable

Servei de Planificació i Formació

C/ de l'Uruguai, s/n Velòdrom Illes Balears.

(macampomar@esports.caib.es)

Observacions

Heu d'adjuntar els models específics corresponents que consta a l'apartat documentació a presentar degudament emplenats i signats.

Informació sobre protecció de dades

X

De conformitat amb el reglament (UE) 2016/679 i la legistació vigent en matèria de protecció de dades, s’informa del tractament de les dades personals que conté aquest tràmit

Responsable del tractament

Direcció General d'Esports

Finalitat

Tramitació del procediment

Legitimació

Compliment d'una missió realitzada en interès públic o en l'exercici de poders públics

Destinatari

No se cediran dades a tercers tret d'obligació legal

Drets

Drets d'accés, de rectificació, de supressió, de limitació, de portabilitat, d'oposició i de no inclusió en tractaments automatitzats, com s'explica en la informació addicional

Informació adicional

Descarregar