Torna

Seu Electrònica

Si cerques un procediment dirigit a persones físiques i a la ciutadania en general

Si cerques un procediment dirigit a persones jurídiques, autònoms, cooperatives, associacions, fundacions, ONG?S...

Si cerques un procediment dirigit a altres administracions públiques o ens, organismes i entitats que integren el sector públic (consorcis, organismes autònoms, etc...)

Convocatòria de subvencions per finançar programes de formació no conduents a certificats de professionalitat adreçats prioritàriament a treballadors desocupats per al periode 2022-2025 (SOIB FORMACIÓ: NO CP PER A DESOCUPATS)

L'objecte d'aquesta convocatòria és regular la concessió de subvencions per finançar l'oferta formativa d'especialitats formatives no conduents a certificats de professionalitat adreçada a treballadors preferentment desocupats,

Codi SIA

2892977

Persones destinatàries

Es poden beneficiar de les subvencions les entitats que sol·licitin especialitats formatives no conduents a certificats de professionalitat en la modalitat presencial sempre que tenguin centres de formació inscrits ubicats en el territori de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Termini per a resoldre i notificar

El termini per resoldre les sol·licituds i per notificar les resolucions és de tres mesos, comptadors des que es publica la convocatòria.

Silenci administratiu

Negatiu

Forma d'inici

D'ofici

Fi de la via administrativa

No

Disponible per tramitar per persona apoderada

Si

Òrgan competent per a resoldre

Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

Tràmits

X

Sol.licitud convocatòria deocupats no CP 2022-2025

Requisits

Es poden beneficiar de les subvencions les entitats que sol·licitin especialitats formatives no conduents a certificats de professionalitat en la modalitat presencial sempre que tenguin centres de formació inscrits ubicats en el territori de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Les entitats de formació, per impartir les especialitats formatives han d'estar inscrits:

· Per la programació 2022-2024, deu dies abans de la data de publicació de la convocatòria

· Per la programació 2023- 2025, deu dies abans del inici del període per presentar la sol·licitud.

Documentació a presentar

a) Sol·licitud de la subvenció que inclou la documentació i les declaracions responsables següents:

· No estar sotmès a cap de les circumstàncies que s'indiquen en l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, i en l'article 10.1 del Text refós de la Llei de subvencions, i no tenir causa d'incompatibilitat per rebre la subvenció.

· Fer constar tots els ajuts i les subvencions per a la mateixa finalitat sol·licitats i concedits per qualsevol institució, pública o privada.

· Complir les obligacions que estableix la Llei 31/1995, de 8 de novembre, de prevenció de riscs laborals (BOE núm. 269, de 10 de novembre).

· No tenir sancions fermes pendents de pagament per infraccions de la normativa en matèria de prevenció de riscs laborals.

· No haver estat sancionades, en virtut de resolució administrativa o sentència judicial ferma, en els tres darrers anys per faltes molt greus en matèria de prevenció de riscs laborals, de conformitat amb l'article 13 del Reial decret legislatiu 5/2000, de 4 d'agost pel qual s'aprova el Text refós de la Llei sobre infraccions i sancions en l'ordre social.

· Un compromís verificable de qualitat en la gestió, transparència i eficiència en la utilització de recursos públics.

· En el cas de les entitats que sol·licitin personal especialitzat en col·lectius vulnerables, una declaració responsable que acrediti l'experiència en aquests col·lectius, d'acord amb el model que estableix el SOIB.

Documents relacionats amb el tràmit:

Termini màxim

El termini per presentar les sol·licituds de subvenció juntament amb la documentació tècnica és el següent:

· Pel primer període 2022-2024, 20 dies naturals comptadors des de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el BOIB.

· Pel segon període 2023-2025, des de dia 2 de gener fins 16 de gener 2023.

Forma de presentació

La presentació d'aquest tràmit únicament es pot fer per via telemàtica, i heu d'accedir fent un "click" al botó «Accés al tràmit telemàtic» que trobareu a la part inferior d'aquest tràmit. Per poder fer aquest tipus de tràmit, heu de disposar de certificat digital, DNI electrònic o cl@ve permanente.

Òrgan competent per a la tramitació

Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

Contacte

Servei o Secció responsable

Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

Carrer Gremi d'Hortolans, 11, 1 planta. Polígon Son Rossinyol. Tel.: 971177900 - Fax: 971176342

(pmedina@soib.caib.es)

Informació sobre protecció de dades

X

De conformitat amb el reglament (UE) 2016/679 i la legistació vigent en matèria de protecció de dades, s’informa del tractament de les dades personals que conté aquest tràmit

Responsable del tractament

Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

Finalitat

Tramitació del procediment

Legitimació

Compliment d'una missió realitzada en interès públic o en l'exercici de poders públics

Destinatari

No se cediran dades a tercers tret d'obligació legal

Drets

Drets d'accés, de rectificació, de supressió, de limitació, de portabilitat, d'oposició i de no inclusió en tractaments automatitzats, com s'explica en la informació addicional

Informació adicional

Descarregar