Torna

Seu Electrònica

Si cerques un procediment dirigit a persones físiques i a la ciutadania en general

Si cerques un procediment dirigit a persones jurídiques, autònoms, cooperatives, associacions, fundacions, ONG?S...

Si cerques un procediment dirigit a altres administracions públiques o ens, organismes i entitats que integren el sector públic (consorcis, organismes autònoms, etc...)

Programa d'accés a la Xarxa d'Estacions d'Investigació de les Illes Balears (XEIIB)

Estació de Recerca Jaume Ferrer, La Mola, Menorca

Aquesta és una infraestructura científica, ubicada en una zona d'alt valor com és la península de la Mola de Maó a Menorca, creada perquè s'hi duguin a terme recerques de caràcter multidisciplinari. L'emplaçament de l'Estació proporciona condicions excel·lents per desenvolupar-hi programes de recerca a gran escala i a llarg termini.

La missió de l'Estació de Recerca Jaume Ferrer (La Mola, Menorca) és:

– Albergar investigació de caràcter interdisciplinari.

– Garantir l'execució de programes de monitorització d'una manera sostinguda en el temps, que permetin l'obtenció d'indicadors necessaris per a l'avaluació i la gestió dels ecosistemes marins de Menorca.

– Establir un entorn atractiu i còmode per a l'execució de projectes de recerca i captar la participació d'investigadors de reputació provada.

– Oferir un espai per al desenvolupament de formació especialitzada per a postgraduats, incloent-hi estudis predoctorals.

La visió del projecte és consolidar l'estació de recerca Jaume Ferrer com a centre de recerca de referència a l'illa de Menorca.

Per això, s'estableixen els objectius operatius següents:

– Donar suport logístic i científic a les activitats de recerca científica a l'àmbit marí de Menorca, contribuint així a la descentralització de la recerca en un territori fragmentat com el de les Illes Balears.

– Desenvolupar els programes de seguiment científic del medi marí de Menorca, que des del 2010 ha iniciat i potenciat l'IEO a través de l'Estació.

– Realitzar projectes i activitats de recerca a Menorca.

– Potenciar la realització i la col·laboració amb activitats de formació de postgrau, contribuint així a la formació de futurs investigadors i tècnics en ciències del mar.

Codi SIA

215980

Persones destinatàries

Investigadors individuals, grups de recerca, grups de treball o formació especialitzada per a postgraduats entra d'altres.

Termini per a resoldre i notificar

1 mes des de la presentació de la sol·licitud

Silenci administratiu

Negatiu

Forma d'inici

Instància de part

Fi de la via administrativa

No

Disponible per tramitar per persona apoderada

Si

Òrgan competent per a resoldre

Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació

Documents relacionats amb el procediment

Tràmits

X

Sol·licitud

Requisits

a) Ser doctor.

b) Formar part d'un equip o d'un grup de recerca o, si no, d'un departament científic o una unitat similar.

c) Estar vinculat de manera estatutària o contractual a un centre públic d'R+D o a un centre privat d'R+D.

d) Participar, en el moment de formular la petició d'accés, en algun projecte de recerca en curs finançat pel Programa Marc Europeu d'R+D, pel Pla Nacional d'R+D+I, per un programa regional d'R+D o per programes d'una entitat privada avaluats públicament. Per poder fer activitats de formació especialitzada, aquestes han d'estar incloses en un programa de formació.

e) Els usuaris que accedeixin a la instal·lació han de tenir contractada una assegurança d'accidents i responsabilitat civil. En cas de mancar d'aquesta cobertura, han de subscriure una pòlissa individual d'assegurança d'accident i responsabilitat civil, el pagament de la qual correrà a càrrec seu.

Documentació a presentar

La sol·licitud ha d'anar acompanyada dels documents següents:

1. Document que acredita la vinculació estatutària o contractual de l'investigador responsable a un centre públic o privat d'R+D i que certifica que forma part d'un equip o grup de recerca o bé d'un departament científic o una unitat similar.

2. Document que acredita la participació, en el moment de formular la petició d'accés, en un projecte de recerca en curs finançat pel Programa Marc Europeu d'R+D, pel Pla Nacional d'R+D+I, per un programa regional d'R+D o per programes d'una entitat privada avaluats públicament. En el cas d'actuacions de formació, document que acredita la inclusió de l'activitat en un programa de formació.

3. Proposta detallada dels objectius, la metodologia, l'impacte sobre el medi i el cronograma que es preveu seguir. (ANNEX I_Model)

4. Memòria científico-tècnica: A l'efecte d'un seguiment adequat de l'activitat de l'estació i en base a l'elaboració de la memòria anual de l'estació, una vegada acabada l'estada i en un termini de 15 dies, cada persona responsable del projecte haurà de presentar una memòria cientifico-tècnica. En aquesta memòria s'informarà de l'execució de l'actuació objecte de l'estada, del grau de compliment dels objectius i de la valoració de les instal·lacions respecte a l'execució del projecte i estada realitzada. (ANNEX II_Model)

Models:

Documents relacionats amb el tràmit:

Termini màxim

.

Forma de presentació

D'acord amb el que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, podeu dur a terme aquest tràmit mitjançant un dels canals següents (entre d'altres):


a) De manera telemàtica (*obligatori per als subjectes obligats a relacionar-se electrònicament amb les administracions per l'article 14.2 i 3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, i opcional per a les persones físiques), fent un "click" al botó «Accés al tràmit telemàtic» que trobareu a la part inferior d'aquest tràmit. Per poder fer aquest tipus de tràmit, heu de disposar de certificat digital, DNI electrònic o cl@ave permanente.


b) De manera presencial (només per a persones físiques), a qualsevol de les oficines de registre de l'Administració Autonòmica, de l'Administració General de l'Estat, de la resta de comunitats autònomes o de les entitats que integren l'Administració Local. Podeu consultar les adreces de totes les oficines de l'Administració Autonòmica.


c) A més, també podeu enviar la documentació per correu postal (només per a persones físiques). En aquest cas, heu de presentar els documents dins un sobre obert, a fi que el personal de l'oficina de Correus hi pugui indicar, mitjançant el segell oficial, el lloc, la data i l'hora exacta en què s'ha efectuat el registre. Aquestes dades també quedaran anotades en el resguard justificatiu de la presentació.


*Els subjectes als quals fan referència els apartats 2 i 3 de l'article 14 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, estan obligats a relacionar-se a través de mitjans electrònics amb les administracions, per la qual cosa, de conformitat amb el que estableix l'article 68.4 de la Llei esmentada, si algun d'aquests subjectes presenta la seva sol·licitud presencialment, l'administració pública l'ha de requerir que l'esmeni presentant-la per via electrònica.

Òrgan competent per a la tramitació

Direcció General de Recerca, Innovació i Transformació Digital

Contacte

Servei o Secció responsable

Servei de Recerca i Desenvolupament

Ctra. de Valldemossa, km 7,4. ParcBit. Edifici Naorte, bloc A, 2a planta. Tel.: 971176009

(poliver@dgrdi.caib.es)

Informació sobre protecció de dades

X

De conformitat amb el reglament (UE) 2016/679 i la legistació vigent en matèria de protecció de dades, s’informa del tractament de les dades personals que conté aquest tràmit

Responsable del tractament

Direcció General de Recerca, Innovació i Transformació Digital

Finalitat

Tramitació del procediment

Legitimació

Compliment d'una missió realitzada en interès públic o en l'exercici de poders públics

Destinatari

No se cediran dades a tercers tret d'obligació legal

Drets

Drets d'accés, de rectificació, de supressió, de limitació, de portabilitat, d'oposició i de no inclusió en tractaments automatitzats, com s'explica en la informació addicional

Informació adicional

Descarregar