Torna

Tramitació UDIT

llista tramits udit.JPG

tramitacio telematica.JPG

empreses habilitades.JPG

enviament telematic doc.JPG

convocatoria examens.JPG

 normativa industria.JPG

 

SERVEI DE CITA PRÈVIA


Ateses les circumstàncies del moment i per preservar la salut de tots, posam en marxa la sol·licitud de cita prèvia per a les tramitacions presencials a les oficines d’UDIT.

Per a la presentació de qualsevol expediente s'ha de demanar obligatòriament cita prèvia. Aquesta tramitació presencial està disponible només per a les persones físiques. La resta de subjectes estan obligats a relacionar-se a través de mitjans electrònics amb les administracions de conformitat amb l’article 14.2 i 3 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les Illes Balears. 

En qualsevol cas, la sol·licitud no suposa reserva d'hora. Una vegada enviada la sol·licitud, la UDIT es posarà en contacte amb vostè per confirmar-li la cita o bé proposar-li una nova. Aquest criteri es farà en base a l'ordre d'entrada de les sol·licituds i l'aforament de l'oficina.

Per realitzar la sol·licitud cal emprar el formulari que hi ha a continuació. Per rebre contestació de la UDIT és necesari emplenar tots els camps del formulari.  

FORMULARI