Torna

Procés unificat PL 2019

Tornar al llistat de notícies

08/11/2019

8.11.2019: Vista primer exercici

En data 8 de novembre, el Tribunal anuncia la data de vista del primer exercici de les proves selectives del procés especial unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels ajuntaments d’Alaró, Binissalem, Ciutadella de Menorca, Eivissa, es Castell, Felanitx, Ferreries, Inca, Manacor, Maó, Pollença, Sant Llorenç des Cardassar, Sant Lluís, Selva i Son Servera, per a les persones que així ho han sol·licitat.

Aquest tràmit es durà a terme el dimecres 13 de novembre de 2019 segons els següents horaris i llocs:

  • Mallorca: a la seu de l’EBAP a Palma (C/ Gremi de Corredors, 10, 3r, Polígon de Son Rossinyol) a les 10.00 hores (aula 5).
  • Menorca: a la seu de l’EBAP a Maó (C/ del Bisbe Gonyalons, 20) a les 11.30 hores.
  • Eivissa: a la seu de l’EBAP a Eivissa (sa Coma, carretera de Sant Antoni) a les 12.30 hores.

El Tribunal proporcionarà a les persones aspirants una còpia del seu full de respostes per tal que puguin comprovar la integritat d'aquesta i la correcció de les seves respostes, així com el còmput resultant.

NOTA IMPORTANT: Ateses les dificultats que tenen alguns aspirants per poder assistir a la vista el dia 13, amb posterioritat a la publicació d'aquesta nota el Tribunal ha acordat ampliar el termini de vista a Mallorca, de manera que el tràmit de vista serà els dies 12 i 13 de novembre, a la seu de l’EBAP a Palma (C/ Gremi de Corredors, 10, 3r, Polígon de Son Rossinyol) a les 10.00 hores (aula 5).