Torna

Procés unificat PL 2019

Tornar al llistat de notícies

09/12/2019

9.12.2019: Aclariment respecte idioma prova tercer exercici i llistes esmenades

En data 9 de desembre de 2019 es fa un aclariment respecte l'idioma de la prova en el sentit que la prova psicotècnica i de personalitat només estarà disponible en llengua castellana. El motiu que ha fet arribar l'assessor dessingat per aquests proves és el seguent:

"Qualsevol prova psicotècnica, perquè pugui ser utilitzada en qualsevol llengua o idioma diferent a la de la seva versió original, no sols ha d'estar degudament traduïda quant als conceptes clau que mesura o ha de mesurar, sinó que es necessiten barems obtinguts en poblacions que parlen aquesta llengua o idioma.

En el cas de les proves que ens ocupen, i que han estat seleccionades per la seva acreditada validesa i fiabilitat, no compleixen cap de les dues condicions, ja que l'editorial que legalment les difon en exclusiva, no les té traduïdes, i per tant tampoc baremades".

D'altra banda es publiquen de nou les llistes de persones convocades, atès que algunes d'elles han sol·licitat fer l'examen a una seu diferent a la que havien estat convocades. A més, s'esmena una errada succeida per coincidència del DNI emmascarat d'algunes persones aspirants.

Podeu consultar aquestes llistes a continuació:

Persones aspirants convocades Mallorca

Persones aspirants convocades Menorca

Persones aspirants convocades Eivissa