Torna

Procés unificat PL 2019

Tornar al llistat de notícies

09/10/2019

9.10.2019: Recomanacions per al dia dels exàmens

1. Sortiu de casa amb temps per poder arribar al lloc de la prova amb antelació suficient. Recordau que hi ha moltes persones que es presenten i pot ser complicat trobar aparcament. A més, tant el dissabte com el diumenge hi ha dues competicions esportives que minvaran l'aparcament i condicionaran l'accés al Campus Universitari. En trobareu més informació en els següents enllaços:

III Run 4 ELA 2019 (dissabte)

V Cursa Dona Sang 2019 (diumenge)

 2.  Comprovau els dies i les hores de les dues fases de la prova de coneixements (la general i la de cada ajuntament) en aquest enllaç en el que també hi trobareu la distribució per aules.

3. Pensau a portar el DNI o el passaport per acreditar la identitat.

4. Només podreu utilitzar bolígraf d'un color (blau o negre). A la prova no podreu utilitzar bolígrafs de dos colors diferents. També podreu emprar cinta correctora o corrector líquid.

5. Durant el desenvolupament dels exercicis no podreu tenir a la vostra disposició cap mòbil o rellotge intel·ligent ni cap altre dispositiu electrònic. 

6. És molt important atendre les instruccions dels membres del Tribunal i dels col·laboradors. Heu d'estar molt atents a les normes per emplenar el full de respostes de correcció automàtica.

Vos recordam que al llarg del cap de setmana teniu la cafeteria de Campusesport a la vostra disposició.