Torna

Procés unificat PL 2019

Tornar al llistat de notícies

18/12/2019

18.12.2019: Publicació llistes provisionals tercer exercici

En data 18 de desembre de 2019, es fa pública la llista provisional de persones aspirants que han superat el tercer exercici, prova d'aptitud psicològica i de personalitat, de les proves selectives del procés especial unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels ajuntaments d’Alaró, Binissalem, Ciutadella de Menorca, Eivissa, es Castell, Felanitx, Ferreries, Inca, Manacor, Maó, Pollença, Sant Llorenç des Cardassar, Sant Lluís, Selva i Son Servera.

Podeu consultar la relació de persones aptes i no aptes en el següent document:

Llista provisional de persones aptes i no aptes tercer exercici Mallorca

Llista provisional de persones aptes i no aptes tercer exercici Menorca

Llista provisional de persones aptes i no aptes tercer exercici Eivissa

Les persones interessades disposen d’un termini de tres dies hàbils comptadors des de l’endemà d'aquesta publicació per presentar en el Registre de l’EBAP les al·legacions que considerin oportunes o sol·licitar la revisió de l’exercici davant el Tribunal. (del 19 al 23 de desembre).

Necessàriament, dins el termini dels tres dies esmentat, i en cas de presentar la sol·licitud de revisió a un registre diferent al de l'EBAP, s'ha d’avançar l'escrit al Tribunal mitjançant fax (971 177 620) o mitjançant l’adreça de correu electrònic: <formaciopolicial@ebap.caib.es>.