Torna

Institut de recerca i formació agrària i pesquera (IRFAP)

Oli

Objectiu: Aprofundir en la millora de la qualitat de l'oli d'oliva de Mallorca

 

Olea europaea var. 'Empeltre' és una varietat d'oliva cultivada en l'àrea mediterrània i s'utilitza per a la producció d'oli d'oliva. En las Illes Balears, l'oli d'aquesta varietat es comercialitza junt amb altres varietats sota la DOP "Oli de Mallorca". Els olis obtinguts a partir de esta varietat són molt apreciats en la seva regió d'origen.

 

INFLUÈNCIA DEL GRAU DE MADURACIÓ SOBRE LA QUALITAT I CONSERVACIÓ D'OLIVES DE LA VARIETAT 'EMPELTRE' CULTIVADES EN UNA ZONA DESFAVORIDA PER CONDICIONS D'OROGRAFIA MUNTANYOSA.

Publicacions:

CARACTERITZACIÓ D'OLIVERES I D'OLIS D'OLIVA PROCEDENTS DE VARIETATS TRADICIONALS D'OLIVERA DE MALLORCA.

Publicacions:

 

INFLUÈNCIA DE LES CONDICIONS D'EMMAGATZEMAT DE L'OLI D'OLIVA VERGE EXTRA SOBRE ELS PARÀMETRES FISICOQUÍMICS I SENSORIALS.

Publicacions: