El Govern crearà un centre de FP nàutica per a 200 alumnes anuals, que es finançarà amb 2,5 M€ de l’Impost del Turisme Sostenible

L’Executiu considera estratègic el sector nàutic per a la diversificació econòmica de les Illes Balears

El Govern ha presentat avui el projecte per a un nou centre de formació en Nàutica al Port d’Alcúdia, que oferirà en reparació i manteniment d’embarcacions. Aquest centre, que ha estat presentat avui al consistori municipal i a la comunitat educativa d’Alcúdia pel vicepresident i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, i el conseller d’Educació i Universitat, Martí March, donarà cabuda a devers 200 estudiants anuals, que podran beneficiar-se d’accions formatives adreçades a tota la zona nord de Mallorca. El batle d’Alcúdia, Antoni Mir, també ha participat en la presentació del nou centre.

Aquest projecte respon a la política del Govern per millorar el model productiu de les Illes Balears. El nàutic és un sector “emergent” i “estratègic i que crea gran competitivitat”. El projecte, que es finançarà amb fons de l’Impost de Turisme Sostenible, s’ubicarà al Port d’Alcúdia, annex a l’IES d’aquesta localitat.

 

Enlaces de interes: